Tom Holland και Zendaya δεν κρύβουν τον έρωτά τους! Τι αποκάλυψαν για τη σχέση τους

Για πρώτη φορά, ο Tom Holland μιλά για τη σχέση του με τη Zendaya.

Τέσσερις μήνες αφότου ο Tom Holland και η Zendaya δημοσιοποίησαν τη σχέση τους, ο ηθοποιός μιλάει για το μεταξύ τους ειδύλλιο σε συνέντευξή του στο περιοδικό GQ.

«Ένα από τα μειονεκτήματα της φήμης μας είναι ότι το απόρρητο δεν είναι πια στον έλεγχό μας και μια ιδιωτική στιγμή που νομίζεις ότι θα μείνει ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που αγαπιούνται πολύ, γίνεται ξαφνικά μια στιγμή που ταξιδεύει ανά τον κόσμο», είπε αρχικά ο 25χρονος, αναφερόμενος στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στις αρχές Ιουλίου 2021, με τον ίδιο και τη Zendaya να φιλιούνται.

Αυτή ήταν και η πρώτη απόδειξη ότι οι δύο νεαροί star του Hollywood είναι ζευγάρι, με τους θαυμαστές τους τότε να παθαίνουν... παραλήρημα!

https://www.instagram.com/p/CWaXQXxAvVN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
zendaya holland4

Love is in the air! Η αποκάλυψη της Zendaya για τον Tom Holland θα σε κάνει... να λιώσεις

Tom Holland, είσαι τόσο cute!

Παρόλο που ο Tom Holland και η Zendaya νιώθουν λιγότερο άβολα να κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις τώρα που ο κόσμος γνωρίζει για το ειδύλλιό τους, εξακολουθούν να θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ήθελα πάντα να κρατώ την ιδιωτική μου ζωή για εμένα, γιατί έτσι κι αλλιώς μοιράζομαι μεγάλο μέρος της ζωής μου με τον κόσμο», παραδέχτηκε ο ηθοποιός. «Νιώσαμε ότι μας έκλεψαν την ιδιωτικότητά μας. Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με τον αν ήμασταν έτοιμοι, απλώς δε θέλαμε να το συζητήσουμε».

Ο Tom Holland παραδέχτηκε ότι σέβεται την 25χρονη σύντροφό του και είπε ότι δε σκοπεύει να συζητήσει τη σχέση τους χωρίς να είναι κι εκείνη παρούσα. «Δεν είναι μια συζήτηση που μπορώ να κάνω χωρίς αυτήν», δήλωσε.

«Ξέρεις, τη σέβομαι πάρα πολύ για να μιλήσω για εμάς. Αυτή δεν είναι η ιστορία μου. Είναι η ιστορία μας. Και θα μιλήσουμε για αυτήν όταν είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε μαζί».



Η αναφορά της Zendaya

Η Zendaya τηλεφώνησε στο περιοδικό για να κάνει μια έξτρα αναφορά στα όσα είπε ο Tom Holland, προσθέτοντας: «Ήταν αρκετά περίεργο και επεμβατικό. Είναι κάποιες στιγμές που περνάς με τον άνθρωπο που αγαπάς και νοιάζεσαι πραγματικά, και εύχεσαι να ήταν μόνο δικές σας. Νομίζω ότι το να αγαπάς κάποιον είναι ιερό πράγμα και κάτι ξεχωριστό. Είναι κάτι που σε κάνεις να θέλεις να ασχοληθείς μαζί του και να ζήσεις πράγματα».

Cover photo: AP Newsroom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φήμες θέλουν τη Zendaya και τον Tom Holland να αρραβωνιάστηκαν!

O Tom Holland είναι Instagram official με το νέο του κορίτσι!

Tom Holland: Ο SpiderMan είχε γενέθλια και δες πώς του ευχήθηκε ο Jake Gyllenhaal

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved