Tom Holland: Ο SpiderMan είχε γενέθλια και δες πώς του ευχήθηκε ο Jake Gyllenhaal

Μας έχουν λείψει τόσο πολύ οι Avengers.

Εάν η πανδημία μας έχει στερήσει κάτι αυτόν τον χρόνο που έχει περάσει, αυτό είναι σίγουρα η δυνατότητα να μπορούμε να πάμε στο σινεμά να παρακολουθήσουμε μια ταινία. Βέβαια με όλο αυτό έχουν επηρεαστεί και τα γυρίσματα ταινιών που περιμέναμε πως θα βγουν μέσα στο 2020.

Κάποιες από αυτές ανήκαν και στη MARVEL που μετά το τέλος των Avengers μας έχουν αφήσει κάπως μετέωρους να αναμένουμε τη συνέχεια. Και αυτός είναι και ο λόγος που μας συγκίνησε ιδιαίτερα ο τρόπος που ο Jake Gyllenhaal ευχήθηκε στον Tom Holland για τα γενέθλιά του.

Εάν σου αρέσει ο Tom Holland, τότε πρέπει να γνωρίζεις αυτά τα 7 facts.

Ο Tom και ο Jake σε περίπτωση που δεν θυμάσαι, έπαιζαν μαζί στην ταινία της MARVEL, SpiderMan Far From Home. Ο 40χρονος ηθοποιός θέλοντας να τιμήσει τον φίλο και συμπρωταγωνιστή του για τα γενέθλιά του την 1η Ιουνίου 2021, ανέβασε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας τους.



25 ετών έγινε ο Tom Holland και παρά το νεαρό της ηλικίας του οφείλουμε να ομολογήσουμε πως είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός. Η ταινία με τον Jake Gyllenhaal ήταν μία από τις καλύτερες της MARVEL και οι δύο ηθοποιοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Στη backstage φωτογραφία που δημοσίευσε ο Jake είναι μαζί με τον Tom και εκτός από χρόνια πολλά, γράφει επίσης πως του «λείπει» πολύ. Ο Tom με τη σειρά του έκανε reshare το post με τις ευχές προσθέτοντας τρία emojis.

Μερικούς μήνες νωρίτερα ο Tom ευχήθηκε στον Jake για τα 40α του γενέθλια με παρόμοιο τρόπο.

Η νέα ταινία του SpiderMan...

Στις αρχές του Μαρτίου 2021 κυκλοφόρησε και ο τίτλος της νέα ταινίας του SpiderMan, η οποία είναι η τρίτη στη σειρά και μάλλον η τελευταία συνεργασία του σε ό,τι αφορά τον κόσμο της Marvel. Αρκετοί ήταν οι τίτλοι που κυκλοφόρησαν, όμως ένας αυτός που επέλεξε το studio, και ήταν το No Way Home.

Δες στη gallery πώς του ευχήθηκε ο Jake.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved