@marseaux.wnc

H Marseaux πέρα από το τραγούδι «σαρώνει» και στο TikTok με τα fun videos της

Τα βίντεό της έχουν από χιλιάδες views, μέχρι και εκατομμύρια!

Την Marseaux μπορεί να έχει λίγα χρόνια που τη γνωρίσαμε, όμως αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες σταρ της γενιάς της. Αυτοδίδακτη, κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο με τη φωνή της όσο και με τα τραγούδια της, έχοντας πλέον το δικό της φανατικό κοινό που την ακολουθεί σε κάθε της εμφάνιση.

Φυσικά, αυτό το κοινό την ακολουθεί και στα social media, στα οποία η ίδια και λόγω του επαγγέλματός της αλλά και λόγω της νεαρής ηλικίας της - είναι μόλις 23 χρονών - είναι ιδιαίτερα ενεργή.

Μάλιστα, αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της στο TikTok θα δεις πως δεν δημοσιεύει υλικό μόνο από τις εμφανίσεις της αλλά και βίντεο με διάφορα trends που κυκλοφορούν ή με πιο fun διάθεση.

Γι' αυτό και καταφέρνει να έχει πολλές χιλιάδες views, ενώ κάποια βίντεό της έχουν ακόμα και εκατομμύρια.

Ένα βίντεό της ωστόσο, στο TikTok τον Νοέμβριο του 2023 είχε δεχθεί αρκετά αρνητικά σχόλια από κάποιους που θεώρησαν το χιούμορ της «τραβηγμένο», μιας και έδειχνε την ίδια να βάζει στη μαμά της να «ακούσει» το νέο της τραγούδι, δείχνοντας την τεφροδόχο της.

Η Μarseaux έχει μιλήσει αρκετές φορές για την απώλεια της μαμάς της, όταν εκείνη ήταν 17 και το πόσο πολύ επηρέασε τη ζωή της. Η μαμά της ήταν ο σύμμαχός της στο να μην δώσει Πανελλήνιες αλλά να ασχοληθεί με αυτό που αγαπάει, το τραγούδι.

«Δεν είναι καθόλου εύκολο κι ειδικά επειδή εγώ με τη μαμά μου, εκτός από μαμά και κόρη, ήμασταν κολλητές. Ήταν μεγάλο χτύπημα, πολύ μεγάλο όμως. Εννοείται πως άλλαξαν οι ισορροπίες μέσα μου. Πέρασε ένα διάστημα που άμα με ρωτήσεις τι έκανα, δεν θυμάμαι. Έχω δηλαδή έναν χρόνο, που τον έχω κάνει delete. Πήγαινα σχολείο; Έβγαινα; Είχα παρέες; Δεν θυμάμαι τίποτα. Σαν να μην τον έζησα» είχε πει τον Ιούνιο του 2023 στο Night Out.

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε δηλώσει λοιπόν και με αφορμή το συγκεκριμένο βίντεο.

Δεν απολογήθηκα. Η μαμά είναι δική μου. Αν θέλω να κάνω ένα αστείο ή ένα TikTok, δεν θα απολογηθώ σε κάποιον για τη δική μου μαμά. Κάποιοι άνθρωποι θεωρούν ότι κάποια πράγματα δεν τα αγγίζουμε καν. Δεν δίνω σημασία. Το TikTok πια έχει γίνει μία πολύ τοξική πλατφόρμα. Μπαίνει ο κάθε πικραμένος και γράφει. Έχει βγει πολύ μίσος!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved