Η Marseaux επιστρέφει ως «μάγισσα» στον πιο ολοκληρωμένο δίσκο που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα

Το νέο album της Marseaux με τίτλο «WITCH» μόλις κυκλοφόρησε και θα τον βάζεις στο repeat.

Αν και αρκετά νέα η Marseaux έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο με τα τραγούδια και τις εμφανίσεις της αλλά και με τις πολύ πετυχημένες συνεργασίες της με σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως είναι η Έλενα Παπαρίζου, Stavento και SNIK.

Marseaux-(1).jpg

Από την παρουσία της στο Billboard της Times Square, μέχρι το χρυσό album «Chica» και την πρόσφατη βράβευση της στα MAD VMA, η «chica» της καρδιάς μας δεν σταματά να γεννά επιτυχίες και να ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον πήχη για τις μελλοντικές καλλιτεχνικές της αναζητήσεις.

Όσο για το αποτέλεσμα της μέχρι τώρα solo πορείας της, η Marseaux έχει δει μόνο σπουδαία milestones: πλατινένια και χρυσά singles, viral επιτυχίες, πρώτες θέσεις σε YouTube & Spotify Charts και δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές στις συναυλίες της.

Τώρα επανέρχεται με το νέο studio album της που έχει τίτλο «WITCH», το οποίο μόλις κυκλοφόρησε από τη Minos EMI, a Universal Music Company, και είναι έτοιμο να εκτοξεύσει τη Marseaux και πάλι στην κορυφή του pop μουσικού στερεώματος με 10 τραγούδια που σίγουρα θα τα ακούς στο repeat.

Marseaux-Witch.png

Στον δίσκο θα συναντήσεις τα ήδη γνωστά «Ξανά» και «Νιώσε» που κυκλοφόρησαν μέσα στη χρονιά, το viral TikTok hit «Μαύρο Καρέ Κοντό» καθώς και την πρόσφατη ραδιοφωνική επιτυχία «Ξεχνάς», η οποία συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό βίντεο κλιπ που μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube σε σκηνοθεσία του Solmeister – ο οποίος υπογράφει στιχουργικά και μουσικά ολόκληρο το LP.

Άλλα τραγούδια που θα λατρέψεις να ακούς και περιέχονται στο «WITCH» είναι το bitchy pop «Bootycall», το ατμοσφαιρικό «Εδέμ», το girl anthem «Πριγκίπισσες», το ερωτικό «Safe» με τους Monsters, Brando και Solmeister, το εσωστρεφές «Γιατί Μου Το Χάλασες» και το νοσταλγικό «Αερόσακος» συμπληρώνουν το παζλ του πιο ολοκληρωμένου δίσκου που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα η Marseaux.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved