Η Marseaux μπήκε σε Billboard στην Times Square - Μεγάλη πρωτιά για την τραγουδίστρια

Η Marseaux είναι η νεότερη Ελληνίδα τραγουδίστρια που κατάφερε να κερδίσει αυτήν τη διάκριση. 

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για τη νεαρή pop star, Marseaux, αφού κατάφερε με το ταλέντο και την ενέργειά της να μπει σε Billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης!

Για να σε βάλουμε στο κλίμα, το Spotify επιλέγει κάθε μήνα μια Ελληνίδα τραγουδίστρια ως πρέσβειρα στην global καμπάνια του «EQUA», μαζί με 35 ακόμη τραγουδίστριες απ' όλο τον κόσμο. Η καμπάνια έχει ως στόχο να ενισχύσει τη «φωνή» των γυναικών στη διεθνή δισκογραφία. Ε, λοιπόν, η Marseaux είναι η ambassador της σημαντικής αυτής ενέργειας για τον μήνα Οκτώβριο, εκπροσωπώντας Ελλάδα και Κύπρο!

https://www.instagram.com/p/CTpUVYOMbTe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Marseaux είναι το νέο crush μας! Όσα πρέπει να ξέρεις για την pop star

Και κάπως έτσι, η τραγουδίστρια και μέλος του συγκροτήματος WNC (Wednesday Night Cypher) εμφανίστηκε σε Billboard της περίφημης Times Square στη Νέα Υόρκη, κάνοντας υπερήφανο όχι μόνο το κοινό που τη στηρίζει και την ακολουθεί πιστά από τα πρώτα της βήματα, αλλά και εμάς που βλέπουμε ένα «δικό μας» παιδί να λαμβάνει μια τέτοια διεθνή διάκριση.

https://www.instagram.com/p/CVSojEFs2Cv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και το πιο σημαντικό; Η Marseaux είναι η νεότερη Ελληνίδα καλλιτέχνις που κατακτά αυτόν τον τιμητικό τίτλο, αποδεικνύοντας πως η φωνή κάθε γυναίκας ανεξαρτήτως ηλικίας έχει δύναμη και ισχύ.

Η Marseaux αποτελεί πηγή έμπνευσης

Τη Marseaux συναντάμε, επίσης, στο εξώφυλλο της ελληνικής Spotify playlist «EQUAL Greece» με τη viral επιτυχία της «Βότκα Βύσσινο», η οποία συμπεριλαμβάνεται και στην international λίστα «EQUAL Global» που μετρά σχεδόν 1 εκατομμύριο followers.



Η 20χρονη performer αναφέρεται πολύ συχνά στη γυναικεία αλληλεγγύη, μέσα από τα τραγούδια της. Σε ένα από τα πρόσφατα track της από το album «Chica», η Marseaux στέλνει το δικό της μήνυμα και «καταγγέλει» τη μόδα της εποχής που επιτάσσει κάθε γυναίκα να είναι τέλεια και αψεγάδιαστη.

Το τραγούδι λέγεται «Πολυαιθυλένιο», ενώ οι στίχοι έχουν γραφτεί από τον Solmeister και αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Εσύ αναρωτήσου πώς σ' αρέσει το κορμί σου και φτιάξε τον εαυτό σου όπως θες. Συγγνώμη που σε στεναχωρώ, μα δεν είμαι τέλεια, δεν είμαι τέλεια. Δείξε μου μια αλήθεια πικρή, όχι άλλο ένα ψέμα, ένα τέλειο ψέμα».



Η Marseaux αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλες εμάς που παλεύουμε με τις ανασφάλειές μας και θέλουμε να φαινόμαστε πάντα τέλειες στα μάτια των άλλων, παραμερίζοντας τα δικά μας θέλω και τις δικές μας ανάγκες. Η φιλοσοφία της νεαρής τραγουδίστριας καλό θα είναι να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και να μας βοηθήσει να προσεγγίσουμε την πιο θετική πλευρά του εαυτού μας.

Δες στη photo gallery περισσότερες φωτογραφίες της iconic τραγουδίστριας.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved