Η Marseaux είναι το νέο crush μας! Όσα πρέπει να ξέρεις για την pop star

Η Marseaux παίζει την pop και όλες τις νέες τάσεις στα δάχτυλα.

Μπορεί να είναι μόλις 20 χρόνων, αλλά μας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον με το ταλέντο της απ’ το ξεκίνημα της καριέρας της. Είναι μέλος των WNC (Wednesday Night Cypher), ένα γκρουπ που αποτελείται από εννέα άτομα. Σαν ομάδα, τους αρέσει να πειραματίζονται και να μην περιορίζονται μόνο στη hip hop. Η ίδια η Marseaux μελετά τις νέες τάσεις και τις κάνει «δικές της» με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Η χημεία που έχει με το κοινό της

Στις ζωντανές εμφανίσεις της, η Marseaux είναι μοναδική και η ενέργεια και η σύνδεση που έχει με τον κόσμο on stage δημιουργεί όμορφα συναισθήματα τόσο στην ίδια όσο και στο κοινό της.

Διονύσης Παπανδρέου: Όσα πρέπει να ξέρεις για τον ηθοποιό της σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς»

Η συνεργασία-έκπληξη με την Έλενα Παπαρίζου και το τραγούδι «Deja Vu» μας ξεσήκωσε, ενώ πριν λίγο διάστημα η Marseaux κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Chica», που... σίγουρα θα σε ξεσηκώσει!



Οι στόχοι και τα όνειρά της

Η Marseaux είναι ένα κορίτσι που δε σταματά να ονειρεύεται και να θέτει στόχους στη ζωή της. Ένας απ’ αυτούς; Ν’ αφήσει το δικό της στίγμα στην pop μουσική και να την αλλάξει.

Μέσα από τα τραγούδια της θέλει να δίνει ένα θετικό μήνυμα!

Είναι ο εαυτός της και οι fans της το στηρίζουν και το εκτιμούν πολύ αυτό.

Να σου πω και κάτι... πολύ fresh; Υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να την απολαύσουμε στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision μιας και έθεσε υποψηφιότητα με ένα δυναμικό, σύγχρονο, alternative pop κομμάτι με αγγλικό στίχο.

https://www.instagram.com/p/CUpq1i-MUyE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ένα μήνυμά της προς όλα τα κορίτσια είναι να μην ξεχνούν ότι όλα τα μπορούν και ότι πρέπει να είναι ο εαυτός τους.

Η Marseaux, λοιπόν, σου λέει να μην αφήνεις ποτέ κανέναν να σε επηρεάζει και να σε στενοχωρεί, αλλά και να κυνηγάς τα όνειρά σου μέχρι τελικής πτώσης.



Marseaux συνέχισε να μας ξεσηκώνεις και να μας εμπνέεις!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved