Κυκλοφόρησε ο τίτλος της νέας ταινίας του Spider-Man & δεν θα εκπλαγείς

Περιμέναμε αρκετό καιρό για αυτά τα νέα και αυτή είναι η τελική απάντηση.

Περιμέναμε πώς και πώς πληροφορίες για τη νέα ταινία του Spider-Man. Γνωρίζαμε ότι αυτή έχει πάρει το πράσινο φως για να γίνει, ωστόσο δεν είχαμε καμία ιδέα σχετικά με τα υπόλοιπα, όπως τον τίτλο που έχει στο μυαλό της η παραγωγή να χρησιμοποιήσει.

Το συμβόλαιο του Tom Holland, πάντως, τελειώνει με αυτήν την ταινία και προς το παρόν δεν έχουμε επίσημα νέα περί ανανέωσής του. Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει εταιρεία που δε θα έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει στο δυναμικό της. Ο σταρ είναι ένα από τα πιο hot ονόματα του χώρου σήμερα.

Μέχρι να γίνει η επίσημη αποκάλυψη του τίτλου, πάντως, υπήρξαν κάποιες fake ανακοινώσεις για να κάνουν teasing το κοινό και να το βάλουν σε μία διαδικασία διερώτησης σχετικά με τον πραγματικό.




Φυσικά, όταν μιλάμε για τη Marvel, η διαδικασία με την οποία επιλέγουν να κάνουν το promotion είναι πάντα αρκετά ιδιαίτερη και δεν μπορείς να την προβλέψεις, οπότε έχει ενδιαφέρον όταν μία νέα ταινία βρίσκεται στον ορίζοντα.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις ποιοι ήταν οι fake τίτλοι που κυκλοφόρησαν και ποιος είναι ο πραγματικός που επέλεξε το στούντιο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved