Αυτές τις ταινίες του 2023 καλύτερα να αποφύγεις να τις δεις

Το «Γάμος αλά Ελληνικά 3» είναι μία από τις 3 χειρότερες ταινίες του 2023, σύμφωνα με το Ranker.

Έχω την αίσθηση ότι οι άνθρωποι τείνουν να μιλούν ευκολότερα στη ζωή για πράγματα που δεν τους αρέσουν και δυσκολότερα για όσα πραγματικά τους εντυπωσιάζουν. Αυτό δε συμβαίνει, κατά τη γνώμη μου, μόνο επειδή έχουμε μία τάση προς τον αρνητισμό και την απαισιοδοξία, αλλά και επειδή ο κόσμος έχει κατακλιστεί από κακές ειδήσεις, κακές ιδέες και κακές παραγωγές.

Κάπως έτσι, μάλλον, σκέφτηκε και το Ranker όταν αποφάσισε να θέσει σε ψηφοφορία του κοινού τις χειρότερες ταινίες του 2023. Θέλοντας να σε βοηθήσουμε, αλλά κυρίως να σε προφυλάξουμε, συγκεντρώσαμε σε αυτό το άρθρο τις τρεις χειρότερες ταινίες του προηγούμενου έτους, όπως αποφάσισε το κοινό που ψήφισε στο Ranker.

Στην 1η θέση το «Winnie-the-Pooh: Blood and Honey»

Η ταινία «Winnie-the-Pooh: Blood and Honey» που προσπαθεί να μας πει με έναν διαφορετικό τρόπο την ιστορία του Winnie το αρκουδάκι, μάλλον δεν ενθουσίασε κανέναν, αφού κοινό και κριτικοί μιλούν για μία φτηνή παραγωγή με χαμηλού επιπέδου ερμηνείες. Μία ματιά στο trailer, όμως, νομίζω ότι αρκεί για να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα.

Στη 2η θέση το «The Tutor»

Η ταινία «The Tutor», σύμφωνα με τους σινεφίλ του Ranker, δεν είναι τόσο κακή όσο το «Winnie-the-Pooh: Blood and Honey», ωστόσο, είναι αρκετά κακή για να λάβει τη δεύτερη θέση αυτής της διαφωτιστικής -θα έλεγα- λίστας.

Πρόκειται για ένα θρίλερ, με πρωταγωνιστές τους Ethan και Annie, ένα ζευγάρι, το οποίο περιμένει το πρώτο τους παιδί. Ο Ethan ξεκινά να εργάζεται σε μία έπαυλη, στην οποία θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις εμμονές ενός μαθητή του και τα σκοτεινά μυστικά του.

Στην 3η θέση το «Γάμος αλά Ελληνικά 3»

Μπορεί πριν από 20 χρόνια το «Γάμος αλά Ελληνικά» να έσπασε τα ταμεία, σημειώνοντας μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, ωστόσο, το 2023, δεν φαίνεται ότι είχε την ίδια τύχη, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι βρέθηκε στην τρίτη θέση της λίστας με τις χειρότερες ταινίες της χρονιάς, τη στιγμή που στην πλατφόρμα του rottentomatoes προτείνεται μόλις από το 29% των κριτικών. Αξίζει, βέβαια να σημειωθεί ότι στην περίπτωση του κοινού στο rottentomatoes το score για την ταινία είναι πολύ υψηλότερο (71%), γεγονός που αξίζει να μας διχάσει ως έναν βαθμό.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @mbfgreekwedding

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved