Τρεις ταινίες εκδίκησης εφήβων που αποδεικνύουν ότι δεν πρέπει ποτέ να τα βάζεις μαζί τους

Tο Ranker βρήκε ποιες είναι οι καλύτερες ταινίες εκδίκησης εφήβων.

Σε ποιον δεν αρέσει μια κλασική ιστορία εκδίκησης; Το να παρακολουθείς έναν χαρακτήρα να κάνει τα πάντα προκειμένου να εκδικηθεί είναι μια συναρπαστική κινηματογραφική εμπειρία.

Αν και μια γυναίκα που περιφρονήθηκε ή ένας δολοφόνος που προδόθηκε μπορούν σίγουρα να αποτελέσουν δυνατά όπλα εκδίκησης, υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που ξέρει πώς να φερθεί σκληρότερα από οποιονδήποτε άλλο: οι έφηβοι.

Κινούμενο σε αυτό το πνεύμα, το Ranker βρήκε ποιες είναι οι καλύτερες ταινίες εκδίκησης εφήβων που όχι μόνο μας διασκεδάζουν και μας συναρπάζουν, αλλά και αποδεικνύουν ότι με τους εφήβους δεν πρέπει ποτέ, σε καμία περίπτωση, να τα βάζουμε.

Carrie

Πρώτη στη λίστα η ταινία «Carrie», στην οποία πρωταγωνιστεί η Sissy Spacek ως η έφηβη, της οποίας η ζωή αρχίζει να ανατρέπεται όταν ανακαλύπτει μια εκκολαπτόμενη τηλεκινητική ικανότητα. Αφού υφίσταται συνεχή πειράγματα από τους συνομηλίκους της, καθώς και βρισιές, η Carrie αισθάνεται απελπισμένη.

Η Carrie γίνεται θύμα μίας ψηφοφορίας για την βασίλισσα του χορού στο σχολείο της, καθώς συμμαθητές της την περιλούζουν με αίμα γουρουνιού για να την εξευτελίσουν δημόσια. Χωρίς να έχει πια τίποτα να χάσει, η Carrie παίρνει μία εκδίκηση από κάθε μαθητή.

Mean Girls

Το Mean Girls, που θεωρείται πλέον κλασικό εφηβικό φιλμ, γνώρισε μεγάλη εισπρακτική και κριτική επιτυχία κατά την κυκλοφορία του και η φήμη του έχει αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου. Η Lindsay Lohan πρωταγωνιστεί ως Cady, μια νέα μαθήτρια που δασκαλεύεται από την κοινωνική αουτσάιντερ Janis (Lizzy Caplan) για να διεισδύσει στις σκληρές «Plastics» και να ρίξει την αρχηγό τους, Regina George (Rachel McAdams). Αν και η Cady αρχικά δυσκολεύεται με τις πολύπλοκες κοινωνικές δυναμικές, τελικά ερωτεύεται τη δημοτικότητα που συνεπάγεται η ένταξη στις «Plastics». Ωστόσο, όταν η Regina αντιλαμβάνεται ότι η Cady ενεργεί εναντίον της, καταστρώνει ένα αξέχαστο σχέδιο εκδίκησης.

Easy A

Η ταινία «Easy A» είναι μία κωμωδία ενηλικίωσης, που ακολουθεί την Olive (Emma Stone), μια μαθήτρια λυκείου της οποίας το ψέμα ότι έχασε την παρθενιά της αποκαλύπτεται, όταν ένας άλλοςέφηβος διαδίδει την είδηση στο σχολείο. Όταν η φήμη φέρνει την Olive σε δύσκολη θέση, επιδιώκει να εκδικηθεί προσποιούμενη ότι κάνει σεξ με λιγότερο δημοφιλή αγόρια για να αποκτήσουν την κοινωνική θέση που επιθυμούν. Αντί να ντρέπεται, όπως θα περίμεναν οι άλλοι, η Olive δείχνει περηφάνια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved