Σου αρέσει ο Tom Holland; Δε γίνεται να μην ξέρεις αυτά τα 7 facts

Ο άνθρωπος πίσω από τον Spider-Man.

Ο Tom Holland ανήκει στο φρέσκο «αίμα» του Hollywood. Διανύει μόλις το 24ο έτος της ηλικίας του κι έχει κάνει όλον τον πλανήτη να τον λατρεύει, με τον λογαριασμό του στο Instagram να ξεπερνάει αυτήν τη στιγμή τους 36 εκατομμύρια followers. Όταν έχεις πρωταγωνιστήσει στις μεγαλύτερες παραγωγές που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια, βέβαια, δεν είναι να απορείς.

Ο κινηματογραφικός Spider-Man, πέρα από το ότι είναι ένα πολύ ταλαντούχο παιδί, κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και φαίνεται ότι εκτός δουλειάς δε θέλει να τραβάει τα βλέμματα. Ωστόσο, είναι τόσο αγαπητό παιδί που εκ των πραγμάτων θα το κάνει.

Με αφορμή την ταινία The Devil All The Time που έκανε το ντεμπούτο του στους κινηματογράφους, γνωρίζουμε 7 facts για τον Holland που δεν ξέρουν πολλοί.



  1. Όταν ήταν μικρός, δέχθηκε bullying γιατί έκανε μαθήματα μπαλέτου.

  2. Έδωσε το πρώτο του φιλί στο backstage του μιούζικαλ Billy Elliot: The Musical το 2008.

  3. Οι αγαπημένες του ταινίες από τη Marvel είναι: Iron Man, Thor: Ragnarok, Avengers: Endgame.

  4. Η αγαπημένη του ever, όμως, είναι το Primal Fear του 1996.

  5. Είχε ένα crush με την Elizabeth Olsen. «Πιστεύω ότι η Scarlett Witch είναι πολύ hot. Η Elizabeth Olsen είναι πολύ hot και πολύ καλή επίσης», δήλωσε στο Βρετανικό GQ.

  6. Ενώ πάντα λάτρευε τον Robert Downey Jr., ο πραγματικός του μέντορας, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ήταν ο Chris Hemsworth aka Thor. Οι δυο τους συνεργάστηκαν πολύ πριν τη Marvel, στο The Heart of the Sea.

  7. Μπορεί να κάνει πολύ εύκολα spoilers για τις ταινίες στις οποίες συμμετέχει. Τόσο που η Marvel άρχισε να του δίνει ψεύτικα σενάρια και να λέει στους συναδέλφους του να μη μοιράζονται πολλά μαζί του.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved