Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη «λιώνει» για τον Χρήστο Μάστορα και το έδειξε με ένα βίντεο στο ΤikTok

Μετά το μικρό καυγαδάκι και το unfollow 24 ωρών η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας είναι πιο in love από ποτέ.

H Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας εδώ και 2 χρόνια φαίνεται πως είναι πολύ ερωτευμένοι, ξεπερνώντας το μικρό καυγαδάκι που είχαν πριν από ακριβώς ένα μήνα - στα μέσα του Μαρτίου δηλαδή - κατά το οποίο μέσα από κάποια stories της το μοντέλο και επιχειρηματίας είχε αφήσει να εννοηθεί πως εκείνη και ο frontman των MΕΛΙSSΩΝ είχαν χωρίσει.

Εντάξει, σε αυτή την φήμη χωρισμού συνέβαλε και το 24ωρο unfollow από το Instagram που έκανε ο ένας στον άλλο. Έτσι είναι όμως οι μεγάλοι έρωτες. Τα ζουν όλα στα άκρα.

https://www.instagram.com/p/CuH5JdqMGVF/

Περασμένα ξεχασμένα λοιπόν, για το ζευγάρι, αφού η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δημοσίευσε στο πρόσφατα στο TikTok ένα βίντεο με τον καλό της να ελέγχει τον ήχο της κιθάρας του πριν από κάποια συναυλία του.

Λεζάντα του βίντεο ήταν μία και μόνο λέξη.

«Λιποθύμησα» έγραψε η Γρυφαλλιά Καλληφώνη και μάλλον δεν εννοούσε λόγω του καιρού που θυμίζει καλοκαίρι, αλλά λόγω του Χρήστου Μάστορα.

Μιλώντας στο περιοδικό Yes I Do τον Νοέμβριο του 2023, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είχε μιλήσει με πολύ τρυφερά λόγια για τον Χρήστο Μάστορα.

«Δεν εστιάζω καθόλου στα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα του ή για να το πω πιο σωστά, δεν μου έρχεται κανένα στο μυαλό. Μάλλον είμαι πολύ ερωτευμένη. Τα θετικά του όμως, είναι τόσο πολλά... Είναι ο πιο ιδιαίτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, είναι απίστευτα δοτικός, και έχει αστείρευτο χιούμορ, που σημαίνει πως είναι εξαιρετικά ευφυής, γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζετε, χιούμορ και ευφυΐα πάνε μαζί» είχε πει χαρακτηριστικά.

1676879285113-592138716-garifalia.kalifoni_3041981062690474562.jpeg

Δεν πίστευα στον έρωτα με την πρώτη ματιά ποτέ, μέχρι που το έπαθα! Μπορώ να πω πως δεν ερωτεύομαι συχνά, δεν είμαι δηλαδή αυτό το κορίτσι που λέει συνέχεια "είμαι ερωτευμένη". Αυτός που θα ερωτευτώ θα είναι πραγματικά ξεχωριστός, καθώς το ομολογώ, είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος σε αυτό το κομμάτι. Τώρα, το να ερωτευτώ κάποιον σταδιακά, όχι, δεν μου έχει τύχει. Ή έρωτας με την πρώτη ματιά ή καθόλου.

https://www.instagram.com/p/CxsZ-1Bsiqy/

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved