O Tom Holland είναι Instagram official με το νέο του κορίτσι!

Τα πράγματα μάλλον πηγαίνουν καλά στη σχέση του αγαπημένου ηθοποιού

O Tom Holland είναι ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς ηθοποιούς που έχουν αναδυθεί τα τελευταία χρόνια στο Hollywood. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ταλαντούχο παιδί που έχει ταυτιστεί με τη Marvel, αφού το να αναλάβεις τον ρόλο του Spider-Man μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει. Το πιο θετικό απ’ όλα; Ο ίδιος δε φαίνεται καθόλου επαρμένος. Ίσα ίσα. Είναι ένα παιδί πολύ συμπαθητικό και «ζεστό», κάτι που έφερε στο Instagram του πάνω από 35 εκατομμύρια followers.

Πολλές είναι εκείνες που θα ήθελαν τον Holland για αγόρι τους, ωστόσο, εκείνος μία έχει στο μυαλό του και το όνομα αυτής είναι Nadia Parkes. Το ζευγάρι είναι μαζί πάνω από τρεις μήνες και περνούν, μάλιστα, μαζί την καραντίνα. Όταν τα νέα κυκλοφόρησαν, η ηθοποιός έκανε το προφίλ της στο Instagram ιδιωτικό, επιστρέφοντάς το στην αρχική του κατάσταση λίγο αργότερα.



Σε περίπτωση που δε γνωρίζεις την Parkes, να σου πούμε ότι έχει παίξει στο The Spanish Princess κατευθείαν αφότου τελείωσε τη δραματική σχολή το 2018, ενώ εμφανίστηκε και σε ένα επεισόδιο του Doctor Who που προβλήθηκε μέσα στον Φεβρουάριο.

Τα πράγματα, τώρα, φαίνεται να πηγαίνουν πολύ καλά, αφού ο Holland, έκανε Instagram official τη σχέση τους, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της καλής του με ένα εκπληκτικό φόντο στο background.

Οι ακόλουθοί του στο Instagram ενθουσιάστηκαν, γεμίζοντας τη φωτογραφία με likes και σχόλια, φανερά χαρούμενοι για τον αγαπημένο ηθοποιό.

Δες τη φωτογραφία στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved