Φήμες θέλουν τη Zendaya και τον Tom Holland να αρραβωνιάστηκαν!

Το γεγονός δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Φήμες θέλουν τη Zendaya και τον Tom Holland να αρραβωνιάστηκαν!

Μετά από χρόνια εικασιών, η Zendaya και ο Tom Holland επιβεβαίωσαν τελικά - άθελά τους - το ειδύλλιό τους τον Ιούλιο του 2021, όταν εθεάθησαν να φιλιούνται σε δημόσιο χώρο. Όπως ακούγεται, το ζευγάρι έκανε πρόσφατα το επόμενο βήμα στη σχέση του και οι θαυμαστές τους έχουν ήδη ενθουσιαστεί!

Οι φήμες ξεκίνησαν όταν ο λογαριασμός του Instagram «Deuxmoi» ανέβασε ένα story, στο οποίο το άτομο που το δημοσίευσε ισχυρίζεται ότι άκουσε μια συζήτηση για έναν αρραβώνα που έγινε στο Hollywood. Μάλιστα, σύμφωνα με το Insta Story, το εν λόγω ζευγάρι φέρεται να σχεδιάζει ανακοίνωση για τα χαρμόσυνα νέα μετά την κυκλοφορία μιας ταινίας με υπερήρωες που ετοιμάζει.

Love is in the air! Η αποκάλυψη της Zendaya για τον Tom Holland θα σε κάνει... να λιώσεις

Φυσικά, οι θαυμαστές κατάλαβαν αμέσως ότι πρόκειται για τη Zendaya και τον Tom Holland, αφού η ταινία «Spider-Man: No Way Home» αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν από το τέλος της χρονιάς. 

zendaya holland

Τα σχόλια και οι επιφυλάξεις

Ένας fan απάντησε λίγο αργότερα στην αρχική ανάρτηση, γράφοντας: «Αυτό θα κάνει τους θαυμαστές του Tom και της Zendaya να τρελαθούν», με το Deuxmoi να απαντά: «Άκουσα από μια πολύ αξιόπιστη πηγή ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά μεταξύ τους».

zendaya holland1 2

Φυσικά, ο συγκεκριμένος λογαριασμός δεν είναι πάντα αξιόπιστος. Πρόσφατα, μάλιστα,  χρειάστηκε να προβεί σε ανάκληση μετά από μια ανάρτηση σχετικά με έναν ψεύτικο καβγά μεταξύ της Lana Del Rey και ενός υπαλλήλου της Target. Γι' αυτό οι fans του ζευγαριού καλό θα είναι να περιμένουν να επιβεβαιωθεί ο αρρραβώνας πριν τρέξουν να πανηγυρίσουν.

Cover photo: AP Newsroom