Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

H Taylor Swift είναι πιο γυμνασμένη από ποτέ και οι ασκήσεις της θα σε βάλουν ξανά σε φόρμα

H Taylor Swift δούλεψε σκληρά για το «The Eras Tour» και η fitness ρουτίνα της θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις την πιο fit εκδοχή σου.

Η Taylor Swift αναδείχθηκε πρόσωπο της χρονιάς για το 2023, όπως ανακοίνωσε πριν λίγα 24ωρα το περιοδικό Time.

Η 33χρονη τραγουδίστρια-φαινόμενο έχει διαγράψει τη δική της πορεία στην παγκόσμια μουσική σκηνή, καταρρίπτοντας σημαντικά ρεκόρ.

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια, η pop star μίλησε μεταξύ άλλων για την εντατική προετοιμασία που έκανε πριν την περιοδεία «Eras Tour», την επανηχογράφηση των άλμπουμ της αλλά και τη σχέση με τον Travis Kelce που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Η Swift φέρεται να ξαναβρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του αθλητή και όλα δείχνουν ότι διανύει μια πολύ καλή περίοδο τόσο της προσωπικής αλλά και επαγγελματικής της ζωής.

H fitness ρουτίνα της Taylor Swift

H τραγουδίστρια είναι πιο fit από ποτέ και αυτό οφείλεται στις προπονήσεις που ακολούθησε οι οποίες περιλάμβαναν τρέξιμο στο διάδρομο, ασκήσεις ενδυνάμωσης και πλήρης αποχή από το αλκοόλ.

«Ήξερα ότι αυτή η περιοδεία θα ήταν πιο δύσκολη από οτιδήποτε είχα κάνει μέχρι σήμερα», ομολόγησε η τραγουδίστρια στο περιοδικό Time.

https://www.instagram.com/p/C0NGeZTuP9p/

H Swift έκανε αερόβια άσκηση και παράλληλα τραγουδούσε τις επιτυχίες της έτσι ώστε να χτίσει αντοχή για την απαιτητική περιοδεία της. Η fitness ρουτίνα της συμπληρώθηκε από ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης και εντατικά μαθήματα χορού με τη χορογράφο Mandy Moore.

«Μπορώ μετά βίας να μιλήσω γιατί τραγουδάω για τρεις συνεχόμενες συναυλίες. Κάθε φορά που κάνω ένα βήμα τα πόδια μου με πονάνε από το χορό με τα τακούνια. Αλλά είναι ό,τι καλύτερο έχω νιώσει ποτέ», δήλωσε η Taylor Swift.

Εννοείται πως η διάσημη τραγουδίστρια παράλληλα με την άσκηση ακολουθεί υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, αποφεύγοντας τις λιπαρές τροφές και τα αλκοολούχα ποτά. Η Swift προσπαθεί να ενυδατώνεται όσο το δυνατόν περισσότερο πίνοντας πολύ νερό και καταναλώνοντας αρκετά φρούτα και λαχανικά.

Πηγή κεντρικής: apimages.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved