Taylor Swift performs during "The Eras Tour" on Friday, May 5, 2023, at Nissan Stadium in Nashville, Tenn. (AP Photo/George Walker IV) Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Η Taylor Swift βρήκε τον έρωτα στα μάτια του αθλητή Travis Kelce και ένα love story μόλις ξεκίνησε

Η Taylor Swift εκτός από πολύ πετυχημένη φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένη!

Αφού προσπάθησε να διατηρήσει χαμηλό προφίλ για ένα διάστημα, η Taylor Swift τελικά επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Travis Kelce, ο οποίος είναι αθλητής της ομάδας αμερικανικού ποδοσφαίρου Kansas City Chiefs, αφού ο φακός τους απαθανάτισε να κρατιούνται χέρι-χέρι στη Νέα Υόρκη.

Το ζευγάρι αποφάσισε να αψηφήσει τον βροχερό καιρό και να απολαύσει το δείπνο του στο Nobu στη Νέα Υόρκη το βράδυ του Σαββάτου, λίγες ώρες πριν ο Kelce και η Swift εμφανιστούν και οι δύο στο «Saturday Night Live».

Οι φήμες και η αρχή της νέας σχέσης της Taylor Swift με τον Travis Kelce

Οι φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2023, όταν ο Kelce πήγε να παρακολουθήσει μία συναυλία της Taylor Swift στο Kansas City των ΗΠΑ. Ωστόσο, οι φήμες άρχισαν, στην πραγματικότητα, να αποκτούν υπόσταση όταν ο Kelce κάλεσε μέσω του podcast του την Taylor σε έναν αγώνα των Kansas City Chiefs.

Η παρουσία της Taylor στον αγώνα έκανε τις φήμες ακόμα πιο έντονες και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης άρχισαν να παρακολουθούν πολύ στενά τη συγκεκριμένη σχέση, μέχρι που κατάφεραν τελικά να λάβουν τις φωτογραφίες που δεν μπορούν να αμφισβητήσουν την ύπαρξη της.

Εσωτερικός συνεργάτης δήλωσε στον Messenger Sunday ότι ο Kelce πιστεύει πως η popstar είναι το κλειδί της επιτυχίας του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Αστειεύεται ότι είναι το γούρι του».

Στο μεταξύ, η Swift προφανώς «περνά την καλύτερη στιγμή της ζωής της σε αυτούς τους αγώνες ποδοσφαίρου ζητωκραυγάζοντας τον Travis. Αυτή και οι φίλοι της αγκαλιάζουν πλήρως αυτή την εποχή και διασκεδάζουν πολύ εκεί. Η Taylor έχει δουλέψει πολύ σκληρά τον τελευταίο χρόνο και είναι διασκεδαστικό για εκείνη να φέρει όλους τους φίλους της μαζί της, να χαλαρώσει και να δείξει την υποστήριξή της», πρόσθεσε η πηγή.

Taylor Swift: Έσπασε το ρεκόρ του Billboard που άλλοι δε μπόρεσαν

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved