Selena Gomez & Taylor Swift απέδειξαν τι σημαίνει #friendshipgoals με δύο selfie φωτογραφίες

Selena Gomez και Taylor Swift έκαναν reunion και η χαρά τους αποτυπώθηκε σε ένα τρυφερό post.

H Selena Gomez και η Taylor Swift είναι δύο από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της γενιάς τους και έχουν φανατικούς θαυμαστές που τις στηρίζουν έμπρακτα σε κάθε τους βήμα.

Οι δύο γυναίκες συνδέονται με χρόνια φιλία αφού από πολύ νεαρή ηλικία έκαναν παρέα και είχαν κοινούς φίλους από την showbiz και την μουσική βιομηχανία.

Selena & Τaylor είναι ο ορισμός του bff

Πριν λίγα 24ωρα η τραγουδίστρια του «Same Old Love» μοιράστηκε δύο υπέροχες, αυθόρμητες selfies με την κολλητή της φίλη, καθώς οι δυο τους απόλαυσαν το δείπνο τους με θέα στη θάλασσα.

Στο πρώτο στιγμιότυπο, η Gomez ακουμπά το πηγούνι της με το χέρι της στον ώμο της Swift και χαμογελούν και οι δύο γλυκά κοιτάζοντας την κάμερα.

https://www.instagram.com/p/CxRKxinxnVV/

«Είναι η καλύτερή μου φίλη - είναι πολύ κακή», έγραψε η Selena Gomez στη λεζάντα της ανάρτησης.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Gomez αποκάλυψε μαζί με τους κολλητούς της από τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας ακούν πάντα τα ακυκλοφόρητα κομμάτια τους και ανταλλάσσουν απόψεις. Όπως ήταν αναμενόμενο, η Taylor Swift ακούει πρώτη τα τραγούδια της 31χρονης.

«Παίζω τα πάντα για την Taylor πριν βγει και ήταν τόσο υποστηρικτική, οπότε της άρεσε αυτό το τραγούδι. Την αγαπώ. Είναι η καλύτερη», δήλωσε η Gomez για την φίλη της.

H Selena Gomez μοιράστηκε μια μεγάλη αλήθεια για την 9χρονη αδερφή της

Η Selena Gomez σε παλαιότερη συνέντευξή της έχει πει για τη φιλία τους: «Έχει εμφανιστεί για μένα με τρόπους που δεν θα περίμενα ποτέ. Όποτε πληγωνόμουν ή περνούσα μία περιπέτεια ήταν εκεί. Σε ό,τι ζούσα με την οικογένειά μου. Έχει αποδειχθεί χρόνο με το χρόνο και σε κάθε στιγμή της ζωής μου ότι είναι μια από τις καλύτερες φίλες μου στον κόσμο. Δεν συμφωνούμε σε όλα, αλλά σεβόμαστε ο ένας τον άλλον για τα πάντα».

Πηγή κεντρικής: selenagomez

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved