Kylie Jenner & Ariana Grande έφαγαν… τη σκόνη της Selena Gomez - Το ρεκόρ στο Instagram

Η αγαπημένη star ευχαρίστησε συγκινημένη τους fans της για όλη την αγάπη και την υποστήριξη!

Και ναι αγαπημένη μας αναγνώστρια, είναι γεγονός... H Selena Gomez ανακηρύχθηκε βασίλισσα του Instagram, καθώς είναι η πρώτη γυναίκα ever που κατάφερε να συγκεντρώσει 400 εκατομμύρια followers. Πήρε τον τίτλο, λοιπόν, τόσο από την Ariana Grande, όσο και από την Kylie Jenner και ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους fans για όλη την υποστήριξη και την αγάπη, μέσω post γράφοντας: «Μακάρι να μπορούσα να αγκαλιάσω και τους 400 εκατομμύρια από εσάς!».

H Selena Gomez μοιράστηκε μια μεγάλη αλήθεια για την 9χρονη αδερφή της

https://www.instagram.com/p/Cp-XrldOSS0

Στη φωτογραφία αποτυπώνονται παρελθοντικές στιγμές από τις συναυλίες της, τα meets and greets που διοργάνωνε κατά καιρούς, αλλά και τα εφηβικά της χρόνια. Ωστόσο, παρόλο που οι 400 εκατομμύρια ακόλουθοι είναι ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό επίτευγμα, η ταλαντούχα τραγουδίστρια συνεχίζει να βρίσκεται πίσω από τους δυο αστέρες του ποδοσφαίρου, δηλαδή τον Cristiano Ronaldo και τον Lionel Messi, που αριθμούν 562 και 442 εκατομμύρια followers αντιστοίχως.

Παράλληλα, το ρεκόρ που έσπασε, ήρθε μετά από ένα αξιοσημείωτο διάστημα ηθελημένης απουσίας από τα social media. Άλλωστε, όπως πρόσφατα έχει δηλώσει και στο Vanity Fair, δεν έχει πλέον Instagram και δεν ασχολείται με το κινητό της, καθώς η ομάδα της δημοσιεύει όλα τα posts και χειρίζεται το προφίλ της. Επίσης, τόνισε πως η επιλογή της να απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκλήθηκε εξαιτίας των hate comments, τα οποία της προκαλούσαν άγχος και διατάραξαν την ψυχική της υγεία.

https://www.instagram.com/p/Co_P7YgrrFO

«Υπάρχουν υπέροχα πράγματα που μπορείς να κάνεις μέσω των social media. Συνδέεσαι με τους θαυμαστές, επικοινωνείς, εισπράττεις τη χαρά τους και μοιράζεσαι μαζί τους ιστορίες ζωής. Παρόλα αυτά, λειτουργώ πλέον με ένα διαφορετικό σύστημα. Οτιδήποτε κι αν κάνω, το στέλνω στον βοηθό μου, για να το δημοσιεύσει, ενώ αναφορικά με τα σχόλια η ομάδα μου θα συγκεντρώσει ορισμένα εξ’αυτών που είναι ενθαρρυντικά», αναφέρει η star.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved