Selena Gomez: 3 φορές που η star μάς έδωσε δύναμη και έγινε viral με όσα είπε

Μία επιτυχημένη γυναίκα, η οποία θα σε εμπνεύσει με την δύναμη και το μεγαλείο της ψυχής της. 

Η Selena Gomez έχει βρεθεί στο στόχαστρο των tabloids αρκετές φορές. Ξεκινώντας την επιτυχυμένη της πορεία στο Disney Channel από πολύ τρυφερή ηλικία οι φήμες για την προσωπική της, κυρίως, ζωή άρχισαν να οργιάζουν. Δίνοντας σκληρές «μάχες» για την υγεία της και «παλεύοντας» με τους εσωτερικούς της δαίμονες η star αποτελεί ένα σύγχρονο πρότυπο για τις νεαρές γυναίκες εκεί έξω. Σε περίπτωση, λοιπόν, που χρειάζεσαι ένα μικρό boost για να προχωρήσεις παρακάτω, τότε δεν έχεις παρά να εμπνευστείς από όσα κατά καιρούς έχει πει η δημοφιλής τραγουδίστρια και ηθοποιός, τα οποία έχουν γίνει viral και έχουν «χαραχτεί» ανεξίτηλα στην μνήμη όλων μας.

Αν είσαι Selena Gomez lover θα λατρέψεις αυτές τις 5 ταινίες

Η πιο δυναμική γυναίκα της διεθνούς μουσικής σκηνής παραδίδει πολύτιμα μαθήματα ζωής

Τι θα συμβούλευες τον νεότερο εαυτό σου;

https://www.instagram.com/p/CfKGa6_pthc

«Όταν μου απευθύνουν τη συγκεκριμένη ερώτηση η πρώτη απάντηση που μου έρχεται στο μυαλό και έλεγα πάντα στον νεότερο εαυτό μου ήταν: ''Προχώρα και κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου''. Είναι εντάξει να μην ξέρεις τι θες να κάνεις καθ’όλη τη διάρκεια της ζωής σου. Άλλωστε, αποτελεί ένα ταξίδι που σε καλεί να βρεις την κατεύθυνσή σου με την πάροδο του χρόνου, οπότε μην απογοητεύεσαι από λάθη και αναποδιές, καθώς συμβαίνουν σε όλους μας».

Είσαι πραγματικά ευτυχισμένη;

https://www.instagram.com/p/Cdzg1kIry6d

«Δεν βασίζομαι σε έναν συγκεκριμένο τομέα της ζωής μου, ώστε να βρω την ευτυχία. Παλαιότερα ένιωθα ανασφαλής με τον εαυτό μου και επηρεαζόμουν από έναν άνδρα, όμως αυτό δεν ισχύει πια. Προσπαθήστε να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας αγαπούν και μην αφήσετε κανέναν να κλέψει τη λάμψη σας».

Ήθελες να προκαλέσεις ποτέ σου το κοινό;

https://www.instagram.com/p/CclKqa1JdbN

«Ποτέ δεν θέλησα να γίνω στόχος των tabloids και να δημοσιοποιήσω την προσωπική μου ζωή. Ωστόσο, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πολλές φορές με συκοφαντούσαν και γνωστοποιούσαν ψευδείς πληροφορίες για εμένα και τη ζωή μου. Δεν βρίσκω κακό το ότι ερωτεύτηκα, όμως κάποια στιγμή αισθάνθηκα πως όλη αυτή η κατάσταση άρχισε να με πνίγει. Έτσι, προσπάθησα να το αλλάξω. Βελτιώστε και απομακρύνετε από την καθημερινότητά σας, ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα για τον εαυτό σας».

Εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε τα καλύτερα τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική της ζωή, θαυμάζοντας τη δυναμική της προσωπικότητα, αλλά και την ωριμότητα, με την οποία διαχειρίζεται ακόμα και τις πιο αντίξοες καταστάσεις.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το TikTok της Selena Gomez μετά τις δηλώσεις - «φωτιά» της Hailey Bieber για τον Justin

Το rose gold είναι το αγαπημένο μανικιούρ της Selena Gomez - 7 nail art για έμπνευση

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved