(Photo by Kevin Mazur/Getty Images)

Η Selena Gomez έκανε στις Χρυσές Σφαίρες 2024 το iconic χτένισμα που ταιριάζει σε όλες

Η Selena, μάζεψε τα μαλλιά της επάνω, κάνοντας ένα sleek high bun. Το συγκεκριμένο hairstyle ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου και μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα σε χρόνο dt!

Η awards season μόλις ξεκίνησε! Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εμείς στο beauty department του Teen Queen, λατρεύουμε τα Golden Globes. Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί σηματοδούν τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν μέσα στη χρονιά. Γι' αυτό τα βλέμματα όλων είναι πάντα στραμμένα στο red carpet. Η 81η απονομή των Χρυσών Σφαιρών πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ στο ξενοδοχείο Beverly Hilton του Beverly Hills της Καλιφόρνια. Όπως καταλαβαίνεις μείναμε ξάγρυπνες όλο το βράδυ για να δούμε σε real time τα beauty looks των κορυφαίων stars του Hollywood.

Οι εμφανίσεις που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον ήταν πολλές, με τη Margot Robbie και την Emma Stone η οποία κέρδισε το βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου σε Κωμωδία να είναι από τις αγαπημένες μας. Αυτή που ξεχώρισε επίσης με την εμφάνισή της ήταν η Selena Gomez, η οποία επέλεξε ένα από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα της προηγούμενης χρονιάς. Η Selena, μάζεψε τα μαλλιά της επάνω, κάνοντας ένα sleek high bun. Το συγκεκριμένο hairstyle ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου και μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα σε χρόνο dt!

81st Annual Golden Globe Awards - Arrivals

(Photo by Kevin Mazur/Getty Images)

Επιπλέον, είναι ένα χτένισμα το οποίο μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη στις bad hair days σου! Το μακιγιάζ της Selena Gomez, ήταν σε γήινες αποχρώσεις με παστέλ κόκκινες αποχρώσεις στο κινητό βλέφαρό, οι οποίες ήταν matchy-matchy με το κόκκινο σατέν φόρεμα που επέλεξε. Το beauty looks της Selena, είναι απίστευτα cute και girly, ενώ μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι απλά να το δοκιμάσεις!

Photo by @selenagomez

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved