Κλέλια Ανδριολάτου, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ιφιγένεια Τζόλα, Σάντυ Χατζηιωάννου: 4 Xmas looks με λάμψη

Είναι τα τέσσερα looks έμπνευση για το ρεβεγιόν μας.

Είμαστε ένα βήμα πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και αυτό που σκεφτόμαστε είναι αφενός επιτέλους τις διακοπές από τα σχολεία και τις υποχρεώσεις μας και αφετέρου το τι θα φορέσουμε στο ρεβεγιόν. Ειδικά αν καταφέρεις και να βρεθείς με τους φίλους σου μετά την αλλαγή του χρόνου, τότε πρέπει να προετοιμαστείς αντίστοιχα.

Οδηγός αγοράς: Οι μαύρες μπότες που αξίζουν φέτος μια θέση στη ντουλάπα σου

Τα 4 celebrity looks που θα μας εμπνεύσουν:

Η Αντιγόνη Νεοφύτου μας προτείνει κάτι ιδιαίτερο όπως είναι και το στυλ της. Μία διάφανη φούστα με παγιέτες, ένα t-shirt και ένα ανδρικό σακάκι με εξώραφα. Απλά υπέροχο.

https://www.instagram.com/p/C0CHW3EI2hp/

Η Σάντυ Χατζηιωάννου ακολούθησε την κλασική οδό και πόνταρε σε ένα total glam mini φόρεμα με μακριά μανίκια και bold ώμους. Συμπλήρωσε το look με μακριά σκουλαρίκια. Εσύ μπορείς από κάτω να φορέσεις ένα ζευγάρι μπαλαρίνες.

Photo-by-Kyriaki-Chatziioannou-on-November-17-2023.-May-be-an-image-of-1-person-sleepwear-chemise-dress-and-text..jpg

Η Κλέλια Ανδριολάτου φόρεσε το πιο ανατρεπτικό από όλα τα looks που θα σου προτείνουμε σήμερα, μιας και υιοθέτησε το no pants trend με ένα σύνολο από την Βάσια Κωσταρά. Κοντό σορτσάκι, top και ένα ζευγάρι πέδιλα ήταν αρκετά για να ολοκληρωθεί η εμφάνισή της.

408224628_548873320790382_4902314073315818079_n.jpg

Έχουμε τέλος και την Ιφιγένεια Τζόλα, που φαίνεται να αγαπά τις παγιέτες. Αλλιώς δεν θα διάλεγε ένα κοστούμι με κυπαρισσί παγιέτες και ασορτί glam σκουλαρίκια. Από μέσα βέβαια θα πρέπει να βάλεις οπωσδήποτε κάτι απλό, όπως ένα μονόχρωμο μπλουζάκι.

Photo-by-Ifigenia-Tzola-on-November-17-2023.-May-be-an-image-of-1-person-and-makeup..jpg

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved