Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Τέσσερα διαφορετικά και super κομψά στυλ για να υιοθετήσεις στο ρεβεγιόν

Είναι και τα τέσσερα super glamorous.

Πλησιάζουν οι πιο μεγάλες βραδιές της χρονιάς, τα δύο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, και εσύ ακόμη δεν ξέρεις τι πρέπει να βάλεις; Είναι θέμα χρόνου να πρέπει να ετοιμαστείς για να πας κάπου μαζί με τους γονείς αλλά και την παρέα σου, οπότε καλό θα ήταν να αποφασίσεις άμεσα.

https://www.instagram.com/reel/C0u1ztJJXqs/

Το ασταμάτητο scrolling στο Tik Tok σίγουρα δεν σου κάνει καλό, γιατί όσα πιο πολλά Xmas looks βλέπεις, τόσο πιο πολύ μπερδεύεσαι. Και αυτό γιατί αντικειμενικά δεν νομίζω να επιλέξεις ένα βραδινό maxi gown όπως όλες αυτές οι content creators που τα φοράνε μόνο για τις ανάγκες της φωτογράφησης και των γυρισμάτων. Πώς θα μπορούσες, λοιπόν, και εσύ να λάμψεις και να βρεις ένα ωραίο festive look για τη βραδιά του ρεβεγιόν;

Κλέλια Ανδριολάτου, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ιφιγένεια Τζόλα, Σάντυ Χατζηιωάννου: 4 Xmas looks με λάμψη

Παρακάτω σου έχουμε βάλει αναλυτικά τέσσερα διαφορετικά στυλ που μπορείς να αξιοποιήσεις και να τα χρησιμοποιήσεις σαν έμπνευση. Είναι μεγάλες τάσεις στο festive dressing της χρονιάς και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παρατηρήσεις το styling και τα items των παρακάτω outfits δημιουργώντας κάτι παρόμοιο με ρούχα που έχεις στη ντουλάπα σου. Καλή επιτυχία!

4 styles για το ρεβεγιόν του 2023:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved