Knitted vest ή καζάκα: Το preppy item που χρειάζεσαι φέτος

Είναι η preppy τάση που ταιριάζει με τις φούστες μας. 

Αν υπάρχει ένα πλεκτό που αξίζει την προσοχή μας το φθινόπωρο αυτό είναι το αμάνικο, knitted γιλέκο. Στην Ελλάδα είναι γνωστό και ως καζάκα. Αυτή την περίοδο που τα κρύα δεν έχυν ξεκινήσει για τα καλά, το πλεκτό γιλέκο θα αντικαταστήσει με επιτυχία τα t-shirts μας και τις βαρετές, καθημερινές μας μπλούζες.

Η Selena Gomez φόρεσε το underwear as outwear trend στο Παρίσι

Photo-by-SOFIA-COELHO-on-October-04-2023.-May-be-an-image-of-2-people-turtleneck-fishnet-stockings-street-and-text..jpg

Έχει υπόψη σου ότι σε αυτή τη φάση μπορούμε να τα φορέσουμε και σκέτα, χωρίς δηλαδή κάποιο πουκάμισο από μέσα, αλλά μόνο με ένα t-shirt ή ένα φανελάκι. Οι καζάκες έχουν έναν πολύ ωραίο τρόπο να κάνουν το κάθε σύνολο λίγο πιο preppy και old school, θυμίζοντας μας τις αγαπημένες μας 90s ταινίες.

Photo-shared-by-emma-fridsell-on-September-20-2023-tagging-@couturekulten-@londonfashionweek-and-@claireguillon.-May-be-an-image-of-2-people-miniskirt-and-text..jpg

Knitted vest: Το preppy look στα καλύτερά του.

Μπορείς να διαλέξεις ένα σχέδιο με χρώμα, ρίγες, cut outs ή και φερμουάρ στο λαιμό, ανάλογα με το στυλ σου. Επίσης, οι καζάκες ταιριάζουν φανταστικά με τις mini, πλισέ φούστες σου, τα wide leg παντελόνια σου αλλά και κάποια πιο ιδιαίτερα items, όπως τα cargo pants. Μπορείς, επίσης, να τις αξιοποιήσεις και πάνω από ένα φόρεμα σαν αντί για μία ζακέτα.

Με μια αναζήτηση στο Tik Tok feed σου, γράφοντας knitted vest ή college vest, θα βρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι, για να δημιουργήσεις και εσύ έξυπνα και stylish looks με μια καζάκα. Κάνε μια έρευνα και στη ντουλάπα της μαμάς σου. Σίγουρα θα έχει ένα item που να μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε δεύτερο χέρι!

Photo-by-MARTYNA-KAROLAK-on-August-09-2023..jpg

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved