(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Η Selena Gomez φόρεσε το underwear as outwear trend στο Παρίσι

Ένα look που ξεχώρισε. 

Αυτή την εβδομάδα είχαμε το fashion week, aka την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, και πολλές celebrities βρέθηκαν εκεί. Ανάμεσά τους και η αγαπημένη μας Selena Gomez, που βρέθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα και έκανε μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση με την τάση που θέλουμε να υιοθετήσουμε όλες.

2023 MTV Video Music Awards - Arrivals

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Τρία διαφορετικά φθινοπωρινά looks με φούστα -Mini, midi και maxi!

Η Selena περνάει μια πολύ καλή φάση με το σώμα της, αφού είναι το απόλυτο σύμβολο του body positivity, ενώ επίσης παίζει σε μια πολύ επιτυχημένη σειρά και έχει το δικό της brand ομορφιάς, το Rare Beauty, με εκατομμύρια φανατικούς πελάτες ανά τον κόσμο. Είναι, λοιπόν, στα καλύτερά της και αυτό φαίνεται στο στυλ της.

Η Selena Gomez με το underwear as outwear trend.

Tι έκανε, λοιπόν; Φόρεσε ένα τέλειο γκρι κοστούμι με oversized σακάκι και ψηλόμεση ζιπ κιλότ σε ασορτί χρώμα, από μέσα έβαλε ένα λευκό corset και ολοκλήρωσε με ένα γαλάζιο πουκάμισο και matching, γαλάζια mules.

https://www.instagram.com/p/CxpsoKLgvuB/

Αυτό, όμως, που έκανε το όλο outfit να ξεχωρίζει είναι το μποξεράκι που φόρεσε από μέσα και το έβαλε μάλιστα πάνω από το παντελόνι της, κάνοντας ένα εσώρουχα κανονικό μέρος του look της. Είναι το underwear as outwear trend και θέλουμε σίγουρα να το υιοθετήσουμε και να απογειώσουμε το 00s mood.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved