Η Γαία Μερκούρη βρήκε το outfit με τζιν παντελόνι που θα φοράμε στο repeat

Έχει baggy τζιν; Ετοιμάσου για ένα super fashionable σύνολο.

Το τζιν παντελόνι μας είναι πάντα το πιο αγαπημένο μας item ανεξαρτήτως εποχής. Βέβαια, το φθινόπωρο που αρχίζουν τα πρώτα κρύα και αφήνουμε τα κοντά σορτσάκια, ίσως αγαπάμε λίγο παραπάνω το άνετο τζιν παντελόνι μας, που φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

https://www.instagram.com/p/CxQLbUOt3Db/

Η Γαία Μερκούρη, η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, η οποία όπως ξέρεις είναι το κορίτσι του Άγγελου Λάτσιου, είναι η απόλυτη denim lover και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας δείχνει πολλά σύνολα με τζιν παντελόνι και όχι μόνο. Να σημειώσουμε ότι η Γαία ασχολείται με το modelling και έχει διαμορφώσει ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ που αξίζει την προσοχή μας.

Ο καλύτερος οδηγός αγοράς για τα old school sneakers που θα φορέσουμε φέτος παντού

Baggy παντελόνι + πουκάμισο.

Μπορεί να μιλάμε για έναν πολύ απλό συνδυασμό, δηλαδή τζιν παντελόνι και πουκάμισο, αλλά αν προσέξεις τις λεπτομέρειες που έχει βάλει η Γαία θα δεις ότι μπορεί να γίνει ultra stylish. Ένα low rise baggy τζιν παντελόνι και ένα oversized ριγέ πουκάμισο κουμπωμένο μόνο στα πρώτα κουμπιά τους είναι αρκετά σαν βάση για τo look αυτό. Τα μπασκετικά sneakers σου και ένα belly chain με χάντρες είναι ιδανικά για να συμπληρώσουν το outfit, το ίδιο και τα ορθογώνια γυαλιά ηλίου σου. Δες το look της Γαίας και αντέγραψέ το στον επόμενο καφέ με τις κολλητές!

https://www.instagram.com/p/CxImU1RtCW3/

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved