Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Ο καλύτερος οδηγός αγοράς για τα old school sneakers που θα φορέσουμε φέτος παντού

Old school ή old money sneakers, είναι ότι πιο hot θα ψωνίσεις φέτος.

Είναι το στυλ που βλέπεις να κυκλοφορεί παντού. Στο Instagram και το Tik Tok, δεν υπάρχει καμία content creator που να μην έχει ένα τέτοιο ζευγάρι sneakers, το οποίο μπορείς να συνδυάσεις κυριολεκτικά με τα πάντα. Το θέμα συζήτησης εδώ δεν είναι με τι θα τα φορέσεις, αφού ξέρεις πολύ καλά ότι μπορείς να βάλεις τα αγαπημένα σου sneakers με τα πάντα.

8 διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις το baggy τζιν παντελόνι σου

sneakers-(5).jpg

Αλλά τώρα που σιγά-σιγά βγαίνει το family budget για τα ψώνια της σεζόν, δηλαδή οι γονείς σου θα σου δώσουν το πρώτο χαρτζιλίκι για να πάρεις κάποια πράγματα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, σου έχω την καλύτερη αγορά.

Με το παρακάτω Tik Tok βίντεο θα σου λυθούν όλες οι απορίες σχετικά με τα ποια λέμε old school ή old money aesthetic sneakers, αν και νομίζω ότι έχεις ήδη μια εικόνα από το street style όλων των αγαπημένων σου style icons όπως η Hailey Bieber και η Kylie Jenner.

Tα σχέδια της Adidas με τα slim outlooks είναι κυριολεκτικά παντού και είναι φυσικά η πρώτη σου επιλογή γιατί εκεί θα βρεις και πολλές διαφορετικές τιμές. Ακολουθούν τα 550 sneakers της New Balance, και φυσικά τα Jordans της Nike. Αλλά πλέον έχουμε πολλές εναλλακτικές με όλα τα αγαπημένα μας brands να έχουν δημιουργήσει νέα σχέδια στο old school style που θέλουμε.

sneakers-(6).jpg

Editor's choices:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved