Το rose gold είναι το αγαπημένο μανικιούρ της Selena Gomez - 7 nail art για έμπνευση

Η Selena Gomez είναι το απόλυτο beauty inspo και μας προτείνει το rose gold mani για το επόμενο δικό μας!

Αν ψάχνεις έμπνευση για το επόμενο μανικιούρ σου, τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις τη Selena Gomez. Η αγαπημένη μας celebrity επέλεξε το απόλυτο mani για τα γενέθλιά της, σε δημιουργία του nail artist, Tom Bachik, και ήταν ό,τι πιο cute έχουμε δει τελευταία. Οι δυο τους μας έχουν δώσει απίστευτες ιδέες για μανικιούρ ανά διαστήματα, αλλά αυτή τη φορά δεν μπορούσε να μείνει απαρατήρητος ο απόλυτος συνδυασμός του απλού και glam μαζί!

Ο λόγος για τα rose gold nails αλα glam edition! Για τα 30ά της γενέθλια στα τέλη Ιουλίου, η Selena Gomez φόρεσε ένα μπεζ-ροζ στενό φόρεμα Versace, είχε τα μαλλιά της (επιμελημένα από τη Marissa Marino) τραβηγμένα σε μια κομψή, γυρισμένη αλογοουρά και είχε υπέροχο vintage- εμπνευσμένο μακιγιάζ που δημιουργήθηκε από τον Hung Vanngo.

#LazyMonday: 20 nail art με άκρως φθινοπωρινή διάθεση για να χαζέψεις

Το επόμενο μανικιούρ σου θα είναι στην απόχρωση του ροζ-χρυσού

Για ένα τέτοιο σύνολο, θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι η star θα επέλεγε ένα extravagant nail art, αλλά η Gomez ακολούθησε τον δρόμο του απλού αλλά συγχρόνως αστραφτερού μανικιούρ.

https://www.instagram.com/p/CgdKwZ2poP6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Pink Birthday Sparkle Nails for @selenagomez», έγραψε ο Bachik στην ανάρτησή του στο Instagram και μοιράστηκε με το κοινό το τελικό αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/CgizNgXOVKE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Selena Gomez είπε όχι στα τεχνητά νύχια και αντ’ αυτού έβαψε τα φυσικά νύχια της με μια εντυπωσιακή ροζ - χρυσή απόχρωση με glitter, που ταίριαζε τέλεια με το φόρεμά της.



Επειδή λοιπόν το μανικιούρ που επέλεξε η Selena Gomez είναι η απόλυτη έμπνευση για το επόμενο δικό σου, δες 7 rose gold nail art για να πάρεις ιδέες στην gallery.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντίο σκιά! Το contour hack της Selena Gomez θα δώσει την ένταση που αναζητάς στα μάτια

Η Selena Gomez είναι ερωτευμένη - Το ταξίδι στην Ιταλία με το αγόρι της

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved