Αν είσαι Selena Gomez lover θα λατρέψεις αυτές τις 5 ταινίες

Πάμε να κάνουμε μια αναδρομή και να θυμηθούμε 5 ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε η Selena Gomez! 

Ένα πράγμα δεν μπορεί να αμφισβητήσει καμία μας για τη Selena Gomez! Το πόσο ταλαντούχα και σπουδαία καλλιτέχνης είναι. Είναι ηθοποιός, τραγουδίστρια, έχει δημιουργήσει το δικό της brand ομορφιάς και το πιο σημαντικό; Έχει βγει νικήτρια από τις πολλές δοκιμασίες που τις επιφύλασσε η ζωή, με την πιο σημαντική; Το πρόβλημα υγείας που κλήθηκε να αντιμετωπίσει πριν μερικά χρόνια.

Τώρα η αγαπημένη μας celebrity είναι πιο χαρούμενη από ποτέ και εμείς βλέποντάς τη, χαιρόμαστε με τη χαρά της. Είχα μια ιδέα λοιπόν! Βλέποντας την εξέλιξη της Selena, να θυμηθούμε από πού ξεκίνησε και δεν μιλάω για το τραγούδι αλλά για την καριέρα της ως ηθοποιός. Τι λες να δούμε μαζί μερικές ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε η Selena Gomez και όταν έπαιζαν στην τηλεόραση δεν έχανες ευκαιρία να τις δεις; Ξεκινάμε λοιπόν!

Η Selena Gomez με φράντζα μας θυμίζει το hair look που είχε στους Μάγους του Γουέβερλι

Αναδρομή στο ξεκίνημα της καριέρας της Selena Gomez, στον χώρο της ηθοποιίας

Ως ηθοποιός, έκανε το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη όταν ήταν μόλις 7 ετών και συμμετείχε σε επεισόδια της γνωστής, παιδικής σειράς Barney & Friends. Πιθανότατα να μην είχες καταλάβει ότι το κοριτσάκι που έπαιζε ήταν η Selena Gomez, αλλά το σίγουρο είναι ότι οι περισσότερες τη γνωρίσαμε μέσα από τη συνεργασία που είχε με την Disney!


Πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες και σειρές, συμπεριλαμβανομένων των Wizards of Waverly Place, και έκανε guest star εμφανίσεις στα Hannah Montana και The Suite Life of Zack and Cody. Λίγο αργότερα, ξεκίνησε και την καριέρα της στο τραγούδι με τη Hollywood Records, κυκλοφορώντας τρία άλμπουμ, δύο soundtracks και 25 singles ως βασική καλλιτέχνης, αλλά και πολλά video clips.

Μερικές από τις ταινίες που πρωταγωνίστησε η Selena Gomez

Επιπλέον, η Gomez αποφάσισε να κάνει ένα βήμα παραπέρα και δέχθηκε να πρωταγωνιστήσει στη γνωστή σειρά, «13 Reasons Why» του Netflix, με πρωταγωνιστές τον Dylan Minnette και την Katherine Langford.

https://www.instagram.com/p/CdrE4EVJCuC

Αυτήν τη στιγμή πρωταγωνιστεί στη σειρά «Only Murders in the Building» μαζί με τον Steve Martin και τον Martin Short. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Selena έχει «χαρίσει» τη φωνή της και σε χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, συμπεριλαμβανομένης της Mavis, του αξιολάτρευτου παιδιού του Δράκουλα στο Hotel Transylvania, μια ταινία τη συνέχεια της οποίας αναμένεται να δούμε μέχρι το τέλος του 2022. Πάμε να δούμε μερικές ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει η Selena τώρα;

Another Cinderella Story (2008)

Αυτή η ταινία, σκηνοθετημένη από τον Damon Santostefano και με πρωταγωνιστές τη Selena Gomez και τον Drew Seeley, ήταν συνέχεια της ταινίας A Cinderella Story (2004) με τη Hilary Duff.


The Fundamentals of Caring (2016)

Η πρωτότυπη παραγωγή του Netflix, «The Fundamentals of Caring», ασχολήθηκε με τη φιλία, τον πόνο, την εσωτερική ανάπτυξη και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τους εσωτερικούς μας δαίμονες.

Ramona and Beezus (2010)

Η ταινία «Ramona and Beezus» εμπνεύστηκε από την ομώνυμη σειρά βιβλίων, σε σενάριο της Beverly Cleary και σκηνοθεσία της Elizabeth Allen. Η ταινία απέσπασε σπουδαίες κριτικές, συγκεντρώνοντας βαθμολογία 70% στο Tomatometer της Rotten Tomatoes.


Spring Breakers (2012)

Στην ταινία «Spring Breakers» που σκηνοθέτησε η Harmony Korine, βλέπουμε την ένωση των Faith (Gomez), Brit (Ashley Benson), Candy (Vanessa Hudgens) και Cotty (Rachel Korine), τεσσάρων νεαρών, καλών φίλων που ονειρεύονταν να κάνουν τις καλύτερες ανοιξιάτικες διακοπές στον κόσμο.

Wizards of Waverly Place: The Movie (2009)

Η ταινία παρουσιάζει τις περιπέτειες της γνωστής οικογένειας Russo, πρωταγωνιστών της σειράς Disney The Wizards of Waverly Place. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αυτή η «μαγική» οικογένεια αποφάσισε να κάνει διακοπές στην Καραϊβική, το μέρος όπου συναντήθηκαν για πρώτη φορά ο Jerry (David DeLuise) και η Theresa (Maria Canals-Barrera). Και η ιστορία ξεκινά!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα bikini looks της Selena Gomez είναι μια ωδή στο καλοκαίρι το ίδιο

Το minimal μπλε μανικιούρ της Selena Gomez είναι το nail inspo της εβδομάδας

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved