Το minimal μπλε μανικιούρ της Selena Gomez είναι το nail inspo της εβδομάδας

Το μπλε είναι το χρώμα που επιλέξει ξανά και ξανά για το μανικιούρ της η Selena Gomez και σου έχω 7 blue nail art για να διαλέξεις!

Ενώ οι θαυμαστές του «Only Murders in the Building» του Hulu ήταν απασχολημένοι βλέποντας τα δύο πρώτα επεισόδια της 2ης σεζόν, η Selena Gomez και οι συνεργάτες της Steve Martin και Martin Short ήταν απασχολημένοι με press events!

Στις 27 Ιουνίου, οι ηθοποιοί παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα της σειράς, στο LA και ήταν εντυπωσιακοί. Η Selena έλαμπε φορώντας μια μακριά τουαλέτα, με ασημί παγιέτες και για μανικιούρ; Επέλεξε ένα έντονο μπλε που τράβηξε τα βλέμματα!

Πώς θα δημιουργήσεις το καλοκαιρινό «sunburn blush» look που λατρεύει η Hailey Bieber

Το μανικιούρ της Selena Gomez ήταν μπλε και τράβηξε τα βλέμματα

Ο Tom Bachik, ο επί χρόνια nail artist της Gomez, έκανε το μανικιούρ της ηθοποιού και τραγουδίστριας για την περίσταση και δημοσίευσε ένα κοντινό πλάνο στο Instagram του με τη λεζάντα, «Red carpet glam».

selena gomez nails2

Στη φωτογραφία, βλέπουμε τα φυσικά νύχια της Gomez, άκρως περιποιημένα και λιμαρισμένα σε ένα κοντό, στρογγυλεμένο τετράγωνο σχήμα και βαμμένα στην απόλυτη απόχρωση του cobalt-blue, που τυχαίνει να είναι ένα από τα κορυφαία color trends του καλοκαιριού.

https://www.instagram.com/p/CfVRH3SLn8Q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Inspo η Selena Gomez: 5 μπλε μανικιούρ μόνο για σένα

«Θέλαμε ένα κομψό χρώμα που να έρχεται σε αντίθεση με την ασημί λάμψη του φορέματός της, αλλά παρόλα αυτά να μας έδινε μια pop, καλοκαιρινή διάθεση», ανέφερε ο Bachik.

https://www.instagram.com/p/CfXEH82vo3r/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη Selena να προτιμάει σε εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί το μπλε χρώμα για το μανικιούρ της! Το 2017, την είδαμε με μπλε mani για την πρεμιέρα του «13 Reasons Why», στο οποίο ήταν παραγωγός.



Αν και εσένα σου αρέσει το μπλε χρώμα, like Selena Gomez, σου έχω 7 nail art για να πάρεις έμπνευση και να επιλέξεις το επόμενο δικό σου ala blue!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κωδικός σγουρά μαλλιά: Πώς να τα χτενίσεις σωστά για να έχεις τέλειες μπούκλες

Με bikini top και 8 ακόμη τρόπους θα αναβαθμίσεις το jean shorts αυτό το καλοκαίρι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved