H Selena Gomez μοιράστηκε μια μεγάλη αλήθεια για την 9χρονη αδερφή της

H διάσημη τραγουδίστρια μίλησε με ειλικρίνεια για τη βιομηχανία του θεάματος και την μεγάλη της αδυναμία.

Η Selena Gomez αποτελεί ένα υγιές πρότυπο για πολλούς teens σε ολόκληρο τον κόσμο. H διάσημη ηθοποιός-τραγουδίστρια μιλά συχνά δημόσια για θέματα ψυχικής υγείας και δεν διστάζει να μοιράζεται συμβουλές με τους θαυμαστές της.

Η 30χρονη τρέφει μεγάλη αδυναμία στην μικρή της αδερφή και πρόσφατα δήλωσε γιατί δεν θα ήθελε το mini me της να δουλέψει στη βιομηχανία του θεάματος.

Μιλώντας στο Vanity Fair, η Gomez ανέφερε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της φήμης και της δύναμης, ανατρέχοντας στην καριέρα της και στα μαθήματα που έχει μάθει μέχρι σήμερα.

https://www.instagram.com/p/CnFh88xOjiD

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η ταργουδίστρια κλήθηκε να μοιραστεί την καλύτερη συμβουλή που έχει για τους newcomers στο Hollywood και βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για τη βιομηχανία στο σύνολό της και πόσο επικίνδυνη μπορεί να είναι για νεαρά άτομα.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα ήθελα να είμαι εκεί για εσάς αν έχετε ποτέ ερωτήσεις. Αλλά αυτή η βιομηχανία είναι ένα θηρίο. Είναι πραγματικά τρομακτικό να βλέπεις τι συμβαίνει όταν σου δίνουν τόση δύναμη και χρήματα σε νεαρή ηλικία. Νομίζω ότι είναι εξαιρετικά τρομακτικό», ανέφερε αρχικά η Gomez.

Γιατί δεν θέλει η αδερφή της να ακολουθήσει τα χνάρια της

Η 30χρονη δήλωσε με ειλικρίνεια: «Η αδερφή μου είναι εννέα και δόξα τω Θεώ δεν θέλει να είναι σε αυτόν τον κλάδο. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι τώρα. Κι αν μου πει σε δύο χρόνια ότι θέλει; Δεν μπορώ καν να το σκεφτώ».

Η Selena Gomez σε ρόλο-έκπληξη στο Saturday Night Live

Πηγή κεντρικής: getty

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved