Η Selena Gomez είναι ερωτευμένη - Το ταξίδι στην Ιταλία με το αγόρι της

Η Selena Gomez είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ και ένας έρωτας μόλις γεννήθηκε.

Η Selena Gomez είναι πολύ καλά στη ζωή της και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Δεν είναι πάντα αληθινό το χαμόγελο που δείχνουμε στα social media, αλλά της Selena; Όχι μόνο είναι αληθινό, αλλά δε μπορεί να κρυφτεί. Όλοι οι Selanators είναι χαρούμενοι για την αγαπημένη τους celebrity, αλλά έχουν και μια μικρή απορία! Είναι η Selena Gomez ερωτευμένη αυτή τη περίοδο; Από που προκύπτει αυτό;

Στις 3 Αυγούστου, φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail έδειχναν την star του «Only Murders in the Building» να απολαμβάνει τον ήλιο σε ένα γιοτ στο Ποζιτάνο της Ιταλίας, μαζί με τον Andrea Iervolino, έναν Ιταλό παραγωγό ταινιών με τον οποίο συνεργάστηκε στην ταινία του 2016 «In Dubious Battle». Φυσικά και δημοσίευσε βίντεο κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ιταλία, ένα εκ των οποίων ήταν στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, στις 3 Αυγούστου.

Τα bikini looks της Selena Gomez είναι μια ωδή στο καλοκαίρι το ίδιο

Είναι η Selena Gomez ερωτευμένη;

Αφού συναντήθηκαν αρχικά στα γυρίσματα του In Dubious Battle το 2016, η Selena Gomez και ο κινηματογραφικός παραγωγός Andrea Iervolino εθεάθησαν μαζί αυτή την εβδομάδα να γιορτάζουν το μεγάλο της 3-0. Δεν είναι τα πρώτα γενέθλια που γιόρτασαν μαζί, αφού πριν από τρία χρόνια η Selena, ο Iervolino και στενοί τους φίλοι έκαναν πάρτι στην Ιταλία για να γιορτάσουν τα 27 της.



Εκείνη την εποχή, μια πηγή ανέφερε ότι ήταν απλώς φίλοι. Πιο συγκεκριμένα είχε αναφέρει: «Η Selena και ο Andrea δεν είναι τίποτα παραπάνω, από καλοί φίλοι και δεν υπάρχει κανένας ρομαντισμός μεταξύ τους». Οι πιο πρόσφατες εμφανίσεις τους, ωστόσο, υποδηλώνουν ότι οι μακροχρόνιοι φίλοι φαίνεται να πλησιάζουν πολύ πιο κοντά ο ένας, τον άλλον.

Η κίνηση που «μαρτυράει» το ενδιαφέρον!

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός έχει ταξιδέψει στην ακτή Αμάλφι της Ιταλίας για διακοπές. Στο γιοτ εθεάθησαν, εκείνη και ο παραγωγός, να κουβεντιάζουν και να γελούν μαζί, καθώς η Selena φαίνεται να δίσταζε να βουτήξει και ο Iervolino της έπιασε τα πόδια για να τη τραβήξει να βουτήξουν μαζί. Πάντως εμάς αυτή η κίνηση μας φάνηκε super cute και θέλουμε πολύ να δούμε την Selena σε date με κάποιον που την κάνει πραγματικά ευτυχισμένη.

https://www.instagram.com/p/Cgzvif-pLzX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι θαυμαστές της αναρωτήθηκαν για τη φύση της σχέσης τους, αφού είχαν εντοπιστεί να περνούν αρκετό χρόνο μαζί σε πολλές περιστάσεις. Αν και η Selena Gomez δεν έχει δηλώσει κάποια σχέση της, από τότε που χώρισε οριστικά με τον Justin Bieber το 2018, σίγουρα φαίνεται να πειράζει τους fans της τον τελευταίο καιρό στο TikTok.

Ένα πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε να κάνει το μακιγιάζ της, τον Ιούλιο του 2022, η γιαγιά της ακούγεται να φωνάζει στο βάθος: «Λοιπόν πώς το τελείωσες με αυτόν τον τύπο;» με την Selena να απαντά: «Θα σου πω σε ένα δευτερόλεπτο!» Γιαγιά της Selena, όταν μάθεις να πεις και σε μας, ναι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Selena Gomez με φράντζα μας θυμίζει το hair look που είχε στους Μάγους του Γουέβερλι

Το minimal μπλε μανικιούρ της Selena Gomez είναι το nail inspo της εβδομάδας

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved