Ο streamer Ninja ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο και έστειλε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα

O Ninja ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο και εξήγησε τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης.

Μια πολύ δυσάρεστη ανακοίνωση έκανε πριν λίγα 24ωρα ο διάσημος streamer-Youtuber, Tyler Blevins (aka Ninja), αποκαλύπτοντας ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο, ύστερα από ένα καθιερωμένο check up που έκανε.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter/X ο 32χρονος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τη δυσάρεστη είδηση εξηγώντας πως παραμένει ακόμα σε σοκ αλλά θα φροντίσει να τους κρατάει ενήμερους για την πορεία της υγείας του.

https://www.instagram.com/reel/C38KwbDvGdj/

Η ανακοίνωση του Ninja

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο διάσημος streamer (απαριθμεί 12 εκατομμύρια followers στο Ιnstagram) στην ανακοίνωσή του, πριν από μερικές εβδομάδες επισκέφθηκε δερματολόγο για το ετήσιο check up και κατά τη διάρκεια της εξέτασης εντόπισε μια κρεατοελιά στο κάτω μέρος του ποδιού του που έπρεπε να αφαιρεθεί για προληπτικούς λόγους.

Δυστυχώς η κρεατοελιά έγινε μελάνωμα, με τους γιατρούς του 32χρονου να παραμένουν αισιόδοξοι λόγω της έγκαιρης διάγνωσης.

Η Selena Gomez απολαμβάνει να είναι single και είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια για τις σχέσεις

«Εντάξει, είμαι ακόμα λίγο σε σοκ, αλλά θέλω να σας κρατώ όλους ενήμερους. Πριν από μερικές εβδομάδες πήγα σε έναν δερματολόγο για έναν ετήσιο έλεγχο δέρματος/σπίλων που μου είχε προγραμματίσει προληπτικά η Jess. Υπήρχε μια κρεατοελιά στο κάτω μέρος του ποδιού μου που ήθελαν να αφαιρέσουν προληπτικά. Επέστρεψε ως μελάνωμα, αλλά είναι αισιόδοξοι ότι το πιάσαμε στα πρώτα στάδια. Είχα μια άλλη σκοτεινή κηλίδα που εμφανίστηκε κοντά του, οπότε σήμερα το έκαναν βιοψία και αφαίρεσαν μια μεγαλύτερη περιοχή γύρω από το μελάνωμα με την ελπίδα ότι στο μικροσκόπιο θα δουν καθαρές άκρες χωρίς μελάνωμα και θα ξέρουμε ότι το έχουμε. Είμαι ευγνώμων που ελπίζω να το βρω νωρίς, αλλά παρακαλώ λάβετε αυτό ως αφορμή για να κάνετε συχνότερα εξετάσεις», έγραψε ο 32χρονος στο Twitter/X.

Όπως ήταν αναμενόμενο το gaming society αλλά και οι fans, σοκαρίστηκαν με τη διάγνωση του Ninja και έσπευσαν να του στείλουν ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Πηγή κεντρικής: ninja

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved