Η Selena Gomez απολαμβάνει να είναι single και είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια για τις σχέσεις

H Selena Gomez είναι στα καλύτερά της και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

H Selena Gomez αποτελεί ένα υγιές πρότυπο για πολλές teens σε ολόκληρο τον κόσμο και όχι άδικα. H 31χρονη τοποθετείται συχνά δημόσια για θέματα ψυχικής υγείας και δεν διστάζει να μοιράζεται συμβουλές με τους εκατομμύρια θαυμαστές της.

Πριν από λίγες ημέρες πηγή από το στενό περιβάλλον της ηθοποιού μίλησε στο Entertainment Tonight και τόνισε ότι η Gomez βγαίνει χαλαρά ραντεβού αλλά δεν έχει κάποια σοβαρή σχέση αυτή την περίοδο.

https://www.instagram.com/p/Cv-Ps3ZRuxj/

H Selena Gomez είναι single και το απολαμβάνει

Δημοσίευμα του EΤ φιλοξένησε τις δηλώσεις οι οποίες ανέφεραν: «Η Selena βγαίνει χαλαρά και τα πάει καλά. Κάνει τα δικά της πράγματα και δεν αισθάνεται καμία πίεση να είναι σε μια σχέση. Απλώς εστιάζει στο καλύτερο για αυτήν αυτή τη στιγμή και ήταν πολύ σε αρμονία με τη διατήρηση των δικών της ορίων. Οι φίλοι και η οικογένειά της την υποστηρίζουν και θέλουν απλώς να είναι ευτυχισμένη».

Τον Σεπτέμβριο η Selena Gomez μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο επιβεβαίωνε ότι είναι single.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της η ηθοποιός αποκάλυψε τι ζητά σε έναν σύντροφο, αναφέροντας: «Νομίζω ότι έχω πρότυπα και νομίζω ότι ζω σε έναν κόσμο αυτή τη στιγμή όπου τα αγόρια μπερδεύουν τα πρότυπα με την υψηλή απαίτηση. Δεν ντρέπομαι να πω, «Πραγματικά χρειάζομαι τα Χ, Υ και Ζ για να είσαι μαζί μου».

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να είσαι κουλ, φίλε. Όχι κουλ με την έννοια ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είσαι κουλ. Απλά πρέπει να είσαι καλός και να σου αρέσει, σε παρακαλώ να με κάνεις να γελάω και επίσης να είσαι καλός με την οικογένειά μου και τους ανθρώπους γύρω σου. «Νομίζω ότι όλοι περνούν τη φάση του «Ω, θα ήταν ωραίο να είχα κάποιον» και το καταλαβαίνω. Αλλά ξέρετε, απλώς απολαμβάνω εκεί που βρίσκομαι και θέλω απλώς να είμαι ευχαριστημένη με αυτό που είμαι, ώστε όποτε έρχεται αυτό το άτομο στη ζωή μου, να μπορώ απλώς να το προσθέτω σε εμένα αντί να είμαι τόσο ανασφαλής».

Πηγή κεντρικής: selenagomez

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved