Οι απαιτήσεις της Ariana Grande από τον Dalton Gomez μετά τον χωρισμό τους

Ariana Grande υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου από τον Dalton Gomez νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα και οι όροι του έγιναν γνωστοί.

H είδηση του χωρισμού της Ariana Grande και του Dalton Gomez έγινε γνωστή τον περασμένο Ιούλιο. Το ζευγάρι πήρε την απόφαση να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους μετά από 2 χρόνια γάμου, ενώ η Ariana έχει προχωρήσει, όπως φαίνεται τη ζωή της με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Wicked», τον Ethan Slater.

arianagrande_276037051_314593420774545_7776686583221477863_n.jpg

Μάλιστα, η ίδια όταν αποκαλύφθηκε το ειδύλλιό της με τον Ethan Slater, έσπευσε νωρίτερα αυτήν την βδομάδα να καταθέσει και επίσημα την αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, κάτι που βέβαια έκανε σχεδόν ταυτόχρονα κι ο Dalton Gomez, με τους όρους να αποκαλύπτονται μέσω της E!News.

Σύμφωνα, λοιπόν με την Dailymail, η 30χρονη τραγουδίστρια ζήτησε με την αίτηση του διαζυγίου της να μοιραστεί η περιουσία τους, όπως ακριβώς είχαν συμφωνήσει και υπογράψει στο προγαμιαίο συμβόλαιό τους. Επιπλέον η Ariana Grande - της οποίας η περιουσία εκτιμάται στα 240 εκατομμύρια δολάρια - ζήτησε «διάφορα κοσμήματα και άλλα προσωπικά αντικείμενα» καθώς και κάποια άλλα από τα έσοδά τους, που απέκτησαν πριν τον γάμο αλλά και κατά τη διάρκειά του. Παράλληλα, και εκείνη και ο Dalton Gomez, θα πληρώσουν κανονικά από κοινού τους δικηγόρους τους.

Όσον αφορά τα αίτια του χωρισμού, η Ariana Grande φαίνεται να «μιλάει» στα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε για «ασυμβίβαστες διαφορές». Ο χωρισμός τους σύμφωνα με πηγές του πρώην ζευγαριού φαίνεται να έγινε οριστικά τον περασμένο Φεβρουάριο, παρότι και οι δυο τους προσπάθησαν να «σώσουν» την σχέση τους, με τα προβλήματα να έχουν ξεκινήσει από τον Ιανουάριο.

Αυτό, πάντως που είχε προδώσει ότι η κατάσταση θα είναι οριστική ήταν η εμφάνιση της Χολιγουντιανής σταρ στο Wimbledon - το τουρνουά τένις που γίνεται στο Λονδίνο - χωρίς τη βέρα της.

Britain Wimbledon Tennis
Actor Andrew Garfield, right, actor Jonathan Bailey, left, and singer Ariana Grande, center, sit in the stands on Centre Court for the final of the men's singles between Spain's Carlos Alcaraz and Serbia's Novak Djokovic on day fourteen of the Wimbledon tennis championships in London, Sunday, July 16, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved