Αriana Grande: Η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της Ariana Grande από το 2020 είναι γεγονός

Το νέο album της Ariana Grande κυκλοφόρησε στις 8 Μαρτίου, την πιο σημαντική ημέρα για τις γυναίκες. 

Η Ariana Grande κυκλοφορεί επιτέλους το 7ο studio album της με τον τίτλο "Eternal Sunshine", το οποίο συμπεριλαμβάνει φυσικά και το Νο1 hit της, το τραγούδι "yes, and?". Το κομμάτι αυτό ανέβασε για 8η φορά την superstar στο Hot 100 του Billboard.

Περισσότερα από τρία χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία του τελευταίου album της Ariana Grande, αφού το Positions είχε κυκλοφορήσει το 2020. Γι' αυτό και οι fans της στις 8 Μαρτίου αναφώνησαν «Επιτέλους!».

Τον Δεκέμβριο του 2023 η pop τραγουδίστρια έδειξε στους fans της στo Ιnstagram με ένα καρουζέλ από εικόνες και βίντεο πως πρόκειται να βγάλει νέο album, προσθέτοντας στα tags της και τον παραγωγό Salmanzadeh και τη Republic Records και γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής της «Τα λέμε του χρόνου».

https://www.instagram.com/p/C1XFszIusVJ/

Παράλληλα, η Ariana Grande είχε κάνει ένα μικρό σπόιλερ του τι θα ακούσουμε στο νέο της album κάνοντας ένα story, το οποίο είχε μια selfie στην οποία κλαίει σε ένα στούντιο ηχογράφησης, αλλά κι ένα βίντεο με τον εαυτό της να είναι ξαπλωμένη σε έναν καναπέ με το άτομο που κάνει τα γυρίσματα να ρωτά: «Είναι σχεδόν η τελευταία μέρα αυτού του άλμπουμ;» και την superstar να απαντά: «Είμαι τόσο κουρασμένη αλλά τόσο χαρούμενη και ευγνώμων».

Σε ένα άλλο Story της, η ίδια είχε γράψει: «Οι δύο διαθέσεις του άλμπουμ».

img-0630-658c7532cae69.jpg

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved