Η Ariana Grande έδειξε πόσο ευγνώμων αισθάνεται για τη συνεργασία με τη Mariah Carey

Το yes, and? απέκτησε Remix και η παρουσία της Mariah Carey είναι απλά iconic!

Την ημερομηνία που πρόκειται να κυκλοφορήσει το 7ο studio album της, το οποίο έχει τίτλο «eternal sunshine» ανακοίνωσε η Ariana Grande. Η επιστροφή της τραγουδίστριας μετά από 3 χρόνια απουσίας έχει προκαλέσει παγκόσμια φρενίτιδα και το επερχόμενο υλικό έχει ήδη ενθουσιάσει τους πιστούς fans της.

Το «eternal sunshine» πρόκειται να κυκλοφορήσει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, 8 Μαρτίου 2024, ενώ ήδη το «yes, and?» Έχει δώσει μία γεύση όσων περιμένουμε να δούμε από την Ariana Grande.

Το νέο single ηχογραφήθηκε στη Νέα Υόρκη και έχει γραφτεί μαζί με τον hitmaker Max Martin & τον Ilya Salmanzadeh.

Δες το παρακάτω βίντεο με το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρισε από το άλμπουμ «eternal sunshine», «yes, and?»

Η Ariana Grande και η Mariah Carey συνεργάζονται για το yes, and? Remix και δείχνουν την εξαιρετική σχέση που τις δένει

Στις 14 Φεβρουαρίου η Ariana ανακοίνωσε με μεγάλο ενθουσιασμό πως για τη δημιουργία ενός remix του κομματιού συνεργάστηκε με την Mariah Carey. Μία ημέρα πριν από την κυκλοφορία του κομματιού, η Ariana ανέβασε μία φωτογραφία με την Mariah Carey, γράφοντας στην περιγραφή της ανάρτησης: «Δεν μπορώ να πιστέψω τις λέξεις που πληκτρολογώ... yes, and? Remix feat η μία και μοναδική, βασίλισσα της καρδιάς μου και η έμπνευση μιας ζωής @mariahcarey. Κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή».

Η Ariana Grande έδειξε την ευγνωμοσύνη που αισθάνεται για τη συνεργασία με την Mariah Carey, μιλώντας για εκείνη με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά:

«Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια που να αρκούν. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτό το όνειρο που έγινε πραγματικότητα και που έβαλες τη λάμψη και τη μαγεία σου στο μικρό μου τραγούδι @mariahcarey. Σημαίνει περισσότερα για μένα από όσα θα μπορούσα ποτέ να αρθρώσω και ανυπομονώ να το ακούσουν όλοι αυτό! Σε αγαπώ αιώνια».

https://www.instagram.com/p/C3VeMR_s8y0/

Η Mariah Carey φυσικά απάντησε στην δημοσίευση της Ariana, γράφοντας στα σχόλια κάτω από την φωτογραφία τους «Αγαπημένε άγγελε, είμαι τόσο ενθουσιασμένη που είμαι μαζί σου στο remix του yes, and?!! Αυτή είναι μια τόσο μαγική στιγμή!! Σ' αγαπώ», επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την εξαιρετική σχέση που έχουν οι δύο γυναίκες.

Screenshot-2024-02-15-172903.png

Δες στην παρακάτω gallery εικόνες από την παρουσίαση του «eternal sunshine»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved