Love is in the air! Η αποκάλυψη της Zendaya για τον Tom Holland θα σε κάνει... να λιώσεις

H ηθοποιός ανέφερε τι αγαπά περισσότερο στο αγόρι της.

Η Zendaya και ο Tom Holland είναι εδώ καιρό ζευγάρι. Οι ηθοποιοί εντοπίστηκαν πρόσφατα από τους φωτογράφους τη στιγμή που αντάλλασσαν ένα φιλί και όλοι από τότε μιλούν για #couplegoals. To ζευγάρι δείχνει να είναι στα καλύτερά του. Η Zendaya δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τα συναισθήματα που τρέφει για τον Tom σε συνέντευξη στην οποία και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

Η αποκάλυψη της Zendaya για τον αγαπημένο της, Τom Holland

H 25χρονη ηθοποιός μίλησε για τον χρόνο που περνούσε με τον Τom Holland στα γυρίσματα του Spider- Man και παραδέχτηκε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που εκτιμά στον αγαπημένο της.



Θυμάσαι πώς ήταν η Zendaya το 2011; Θα τρομάξεις να την αναγνωρίσεις (photo)



«Εκτιμώ ότι του αρέσει πολύ να είναι ο Spider-Man. Έχει μεγάλη πίεση να αναλαμβάνεις τον ρόλο ενός υπερήρωα όπου κι αν πας. Νομίζω ότι το χειρίστηκε τόσο καλά. Βλέποντάς τον στη δουλειά, παρόλο που δεν είναι Παρθένος, είναι υπερβολικά τελειομανής», δήλωσε χαρακτηριστικά η Zendaya.

«Ο σκηνοθέτης μού επέτρεψε να παρακολουθώ κάθε μέρα τα γυρίσματα και ήταν υπέροχο να βλέπω πως νοιάζεται τόσο πολύ για τη δουλειά του και για να το κάνει σωστά», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Τον έβλεπα να κάνει μια σκηνή πάλης όλη μέρα, κάτι που είναι εξαντλητικό. Θα έκανε μια κίνηση, θα επέστρεφε στις οθόνες, θα το παρακολουθούσε και θα έλεγε: «Μπορώ να το κάνω καλύτερα», είπε η Zendaya με θαυμασμό για το αγόρι της.

Το νέο ζευγάρι της showbiz

Μπορεί κανένας από τους δύο να μην έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους, ωστόσο οι φωτογραφίες από τις εξόδους τους κάνουν συχνά τον γύρο του διαδικτύου. Ο Tom Holland και η Zendaya περνούν αρκετό χρόνο μαζί και όλα δείχνουν πως είναι full ερωτευμένοι.

https://www.instagram.com/tv/CS8Lp3unKvz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: apimages.com

Στην gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές ακόμη φωτογραφίες του αγαπημένου μας ζευγαριού.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved