Θυμάσαι πώς ήταν η Zendaya το 2011; Θα τρομάξεις να την αναγνωρίσεις (photo)

Είναι όντως άλλος άνθρωπος.

Μια από τις πιο όμορφες teen αγαπημένες του κοινού είναι η Zendaya. Είναι 24 ετών και έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να γοητεύσει στο χώρο του κινηματογράφου με τους ρόλους της αλλά και τις εκθαμβωτικές εμφανίσεις της. Κάτι που οι φανατικοί θαυμαστές της ίσως να μη θυμούνται είναι η συμμετοχή της το 2013 στο show «Dancing With The Stars» και ναι, έκτοτε είχε λαμπρό μέλλον.

Πρωταγωνίστησε το 2015 στην κωμική σειρά KC Undercover αλλά ο ρόλος που την έκανε το πιο λαμπρό αστέρι της γενιάς της ήταν στη σειρά του HBO «Euphoria». Μέσα από τη σειρά αυτή αναδείχθηκε ως η νεότερη νικήτρια του «Primetime Emmy Award».

Βέβαια σε αυτό το σημείο να σου υπενθυμίσουμε πως η καριέρα της ξεκίνησε στη μουσική και όχι στην υποκριτική. Κυκλοφόρησε τα «Swag It Out » και «Watch Me» το 2011 και έπειτα από αυτά ήρθε το «Replay» ένα κομμάτι που κατατάχθηκε στη λίστα του Billboard Hot 100.

Λοιπόν αυτά όσον αφορά τα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα, μπορείς όμως να θυμηθείς πώς ήταν η Zendaya τότε; Πλέον είναι το απόλυτο fashion icon τότε όμως ήταν ακόμη στα πρώτα της βήματα κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο στιλ της.

Δε θα σου θυμίσει σε τίποτα την Zendaya του σήμερα και σίγουρα οι φωτογραφίες που έχουμε συγκεντρώσει στη gallery θα σε αφήσουν άφωνες.

Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved