3 πόζες της Hailey Bieber θα σου χαρίσουν τις πιο Instagrammable φωτογραφίες

Η Hailey Bieber έχει τις ωραιότερες φωτογραφίες στα social media και εμείς θα σου εξηγήσουμε πώς θα τις αντιγράψεις για να ποζάρεις like a pro.

Η Hailey Bieber είναι αναμφίβολα ένα από τα #girlcrush της teenqueen κοινότητας και όχι άδικα αφού το στυλ της εμπνέει εκατομμύρια κοπέλες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το νεαρό top model βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα-περιζήτητα μοντέλα και έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους Οίκους Μόδας και σχεδιαστές.

O λογαριασμός της 26χρονης στο Instagram μετρά περισσότερους από 50 εκατομμύρια followers, oι οποίοι αντλούν καθημερινά έμπνευση από εκείνη σε θέματα μόδας και ομορφιάς. H Hailey Bieber έχει μια φυσική, ανεπιτήδευτη ομορφιά που σε συνδυασμό με το νεανικό της στυλ την κάνουν να ξεχωρίζει.

Κάθε post της Bieber συγκεντρώνει χιλιάδες likes και σχόλια, με τις φωτογραφίες της να είναι κυριολεκτικά η μία ωραιότερη από την άλλη. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις πόζες του μοντέλου, τις οποίες μπορείς εύκολα να αντιγράψεις για να ποζάρεις like a pro.

3 πόζες της Hailey Bieber για τέλειες Instagram-ικές φωτογραφίες

1) The duckface

Το duckface (ή αλλιώς φιλάκι) είναι μια από τις αγαπημένες και πιο χαρισματικές πόζες του μοντέλου. Το μόνο που έχεις να κάνεις για να το πετύχεις είναι να ποζάρεις φυσικά, σουφρώνοντας ελαφρά τα χείλη.

Υ.Γ Φρόντισε να μην το παρακάνεις με τη συγκεκριμένη έκφραση.

https://www.instagram.com/p/Cwgh83dPj2o/

2) The sexyback

Μια πολύ εύκολη αλλά χαρισματική πόζα, που αξίζει να δοκιμάσεις. Ακούμπησε απαλά σε έναν τοίχο και κάνε turn over, στρέφοντας το βλέμμα σου προς τον φακό.

https://www.instagram.com/p/Cv-2ZbRPwGm/

Δοκίμασε το Strawberry-Glaze Smoothie της Hailey Bieber για αψεγάδιαστη επιδερμίδα

3) The model pose

Η συγκεκριμένη πόζα είναι ό,τι πιο εύκολο μπορείς να κάνεις για να αναδείξεις το «καλό» σου προφίλ. Στάσου όρθια στον φακό και εστίασε το βλέμμα σου σε μια γωνία, γυρνώντας ελαφρά το κεφάλι.

https://www.instagram.com/p/Ct7BCGQvire/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του μοντέλου.

Πηγή κεντρικής: haileybieber

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved