Λατρεύεις το στυλ της Hailey Bieber; Δημιουργούμε 3 looks της με ρούχα από τη ντουλάπα μας

Φυσικά και μπορείς να έχεις το iconic στυλ της Hailey. Δώσε βάση!

Ένα από τα μοντέλα που σίγουρα ακολουθείς στο Instagram για inspo είναι η Hailey Bieber. Έχοντας στο πλευρό της την iconic στυλίστρια Dani Michelle έχει κάνει κάποια από τα πιο εντυπωσιακά looks στο κόκκινο χαλί. Αλλά είναι στην πραγματικότητα το καθημερινό της στυλ αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει. Η Hailey λατρεύει τα Y2K trends και επιλέγει συχνά ανα φοράει κάποια κομμάτια εμπνευσμένα από τη δεκαετία του 2000. Οπότε αν θαυμάζει το στυλ της και θέλεις να το ακολουθήσεις, πρέπει να γίνεις το απόλυτο 00s bebe.

Η Halle Bailey στην πρεμιέρα της «Μικρής Γοργόνας» της Disney ήταν ίδια η Ariel

https://www.instagram.com/p/CosjXMbSiSc

Σίγουρα πιστεύεις ότι θα είναι κάτι πολύ δύσκολο και ότι πρέπει να έχεις όλα αυτά τα designer, πανάκριβα κομμάτιαπου έχει στη ντουλάπα της και η Hailey αλλά κάτι τέτοιο προφανώς δεν ισχύει. H Isabella Mayer, μία από τις πιο αγαπημένες μας Instagram influencers, που δημιουργεί πολύ επιτυχημένα βιντεάκια με συμβουλές και fashion tricks το έκανε με μεγάλη επιτυχία και σου δείχνει παρακάτω τον τρόπο.

Δες πώς να δημιουργήσεις τα 3 καλύτερα καλοκαιρινά looks της με ρούχα από την ντουλάπα σου:

https://www.instagram.com/p/CsQZpNeocjV

Και τα τρία outfits που θα δεις στο παραπάνω βίντεο είναι απλά και μπορείς να τα δημιουργήσεις με items που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου και μπορούν επίσης να φορεθούν όλες τις ώρες. Από το πρωί στα μαθήματα, μέχρι το βράδυ στα go outs με την παρέα. Και έχουν και super καλοκαιρινή διάθεση.

Κάποια από τα σύνολα της Hailey Bieber που έχουμε ξεχωρίσει:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved