Lapse: Η νέα viral εφαρμογή θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ποστάρουμε photos στα social media

To Lapse έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους teens σε ολόκληρο τον κόσμο και όχι άδικα.

Ολοένα και περισσότεροι teens σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν επαναφέρει στο προσκήνιο τις vintage φωτογραφικές μηχανές και επενδύουν σε instant cameras τύπου Polaroid.

Οι συγκεκριμένες μηχανές σου δίνουν την ευκαιρία να αποτυπώσεις τις αγαπημένες σου στιγμές στο χαρτί, σε χρόνο Dt, σε αντίθεση με τα στιγμιότυπα που αποθηκεύεις καθημερινά στο κινητό σου τηλέφωνο.

Αν και υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μπορούν να μετατρέψουν τις φωτογραφίες σου σε λήψεις Polaroid, φαίνεται να υπάρχει μια εφαρμογή που ξεχωρίζει.

Τι είναι το Lapse

Ο λόγος για το Lapse, το νέο app επεξεργασίας φωτογραφιών που στοχεύει να αλλάξει τον τρόπο σκέψης μας σχετικά με το υλικό που ποστάρουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Lapse είναι δωρεάν για λήψη στο App Store ωστόσο επιβάλλεται να είσαι 12 ετών και άνω για να εγγραφείς στην εφαρμογή.

https://www.instagram.com/p/Cw73-VpN16R/

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2021 ως Journal by Lapse όμως η εφαρμογή μετονομάστηκε σε Lapse τον Αύγουστο του 2023 και είναι τις τελευταίες εβδομάδες no1 app στην κατηγορία Photo & Video Apple App Store.

Πώς να καταλάβεις αν κάποιος σε μπλόκαρε στο Whatsapp

Αυτό που κάνει το Lapse να ξεχωρίζει από άλλες εφαρμογές είναι το γεγονός ότι δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση στις φωτογραφίες σου μία έως τρεις ώρες μετά τη λήψη τους. Ναι, κι όμως.

Η κεντρική ιδέα πίσω από αυτό είναι να αφιερώνεις λιγότερο χρόνο προσπαθώντας να τραβήξεις την τέλεια λήψη και περισσότερο χρόνο στο να ζήσεις τη στιγμή. Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου της εφαρμογής από το 2021, το Lapse θέλει να δημιουργήσουμε «αυθόρμητες και αυθεντικές στιγμές», κάτι που μερικές φορές αποτυγχάνουν να κάνουν άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Πώς θα εγγραφείς στο Lapse

Εάν θέλεις να δημιουργήσεις λογαριασμό στο app θα πρέπει να βρεις κάποιον που έχει ήδη την εφαρμογή για να μπορέσεις να εγγραφείς. Αυτό συμβαίνει επειδή το Lapse λειτουργεί μόνο με πρόσκληση, γι' αυτό θα σου ζητηθεί να προσκαλέσεις κι εσύ πέντε άτομα από τη λίστα επαφών σου πριν ρυθμίσεις το προφίλ σου. Μόλις το κάνεις, θα χρειαστεί να γίνεις φίλη τουλάχιστον με οκτώ χρήστες για να δημιουργήσεις μια ομαδική συνομιλία.

Η εφαρμογή ξεκίνησε αρχικά με 20.000 δοκιμαστές beta πριν ενσωματώσει τα 150.000 μέλη που προεγκατέστησαν την εφαρμογή και στη συνέχεια τους επέτρεψε να προσκαλέσουν πέντε χρήστες ο καθένας, κάτι που θα μπορούσε να εξηγήσει τη θέση της στα γραφήματα του App Store σήμερα.

Στο video που ακολουθεί θα δεις πώς να χρησιμοποιήσεις τη νέα viral εφαρμογή.

Πηγή κεντρικής: lapse

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved