Άρις Πετράκης: «Έρωτας για εμένα είναι η μουσική και η αλληλεπίδραση με το κοινό»

Ο Άρις Πετράκης μιλά στο TeenQueen.gr για το νέο του τραγούδι, τη συνεργασία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τον έρωτα και τα μελλοντικά του όνειρα στη μουσική βιομηχανία.

Ο Άρις Πετράκης θεωρείται από πολλούς το next big thing στην εγχώρια μουσική βιομηχανία και όχι άδικα.

Μπορεί αρκετοί να τον γνώρισαν καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο J2US όμως ο ταλαντούχος τραγουδιστής μετρά αρκετά χρόνια πορείας και τα τελευταία χρόνια μας ταξιδεύει με τα τραγούδια του («Ως Το Τέρμα», «Σ' Ακολουθώ», «Δυο Λεπτά», «Αν Ήμουν Θάλασσα», «Μεσ' Τα Μάτια») τα οποία κυκλοφορούν αποκλειστικά από την Panik Records.

Μετά από μια μαγική μουσική σύμπραξη με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο «Μεσ’ Στα Μάτια» που λατρεύτηκε από το κοινό, ο Άρις Πετράκης επιστρέφει δισκογραφικά με το «Εγώ που σ’ αγαπάω», ένα ερωτικό κομμάτι που υπογράφει ο Νίκος Μερτζάνος.

Παράλληλα ο νεαρός καλλιτέχνης συνεχίζει τις επιτυχημένες του εμφανίσεις στην συμπρωτεύουσα μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου και ετοιμάζει τα επόμενά του βήματα.

Ο Άρις Πετράκης μιλά στο TeenQueen.gr για το νέο του τραγούδι, τη συνεργασία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τον έρωτα και τα μελλοντικά του όνειρα στη μουσική βιομηχανία.

Πρόσφατα κυκλοφόρησες το νέο σου τραγούδι «Εγώ που σ’ αγαπάω» από την Panik Records, το οποίο έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό. Τι είναι έρωτας για εσένα; Έχεις ερωτευτεί ποτέ κεραυνοβόλα;

Έρωτας για εμένα είναι η μουσική και η αλληλεπίδραση με το κοινό. Η απάντηση στο αν έχω ερωτευτεί ποτέ κεραυνοβόλα είναι όχι. Δυστυχώς, δεν μου έχει τύχει ποτέ, αν και πολύ θα το ήθελα. Ο έρωτας είναι υπέρτατο συναίσθημα κι αυτό ακριβώς εξυμνεί το «Εγώ Που Σ’ Αγαπάω», σε μουσική και στίχους του Νίκου Μερτζάνου, που κυκλοφορεί από την Panik Records. Χαίρομαι που μέσα από το τραγούδι μου αυτό πολύς κόσμος εκφράζει τα συναισθήματά του!

Αυτή την περίοδο σε βρίσκουμε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας, στη γενέτειρά σου. Σου λείπει η Θεσσαλονίκη; Τι είναι αυτό που δεν θα άλλαζες από τη νέα σου καθημερινότητα;

Ναι, αυτή τη περίοδο βρίσκομαι στο «Ιφιγένεια live basement», δίπλα στην Κατερίνα Λιόλιου και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία. Εκτός από την επιτυχία των εμφανίσεών μας, αυτή η συνεργασία μου επιτρέπει να περνάω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου, καθώς, όπως αναφέρεις κι εσύ στην ερώτησή σου, είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Αυτή την περίοδο, λοιπόν, δεν μου λείπει η γενέτειρά μου, καθώς μέρος της εβδομάδας μου το περνάω εκεί.

https://www.instagram.com/p/Cxa6uGPMPlK/

Τι συναισθήματα σου άφησε η συμμετοχή σου στο J2US στο πλευρό της Βίκυς Κουλιανού;

Θετικά μόνο! Το «Just The 2 Of Us», εκτός από την προβολή στο ευρύ κοινό, προσφέρει μία υπέροχη εμπειρία και αλληλεπίδραση με αξιόλογους ανθρώπους της δουλειάς και της τέχνης. Ευχαρίστως θα το έκανα ξανά!

https://www.instagram.com/p/Cj2nDuuMmPr/

Αν ήθελες να ζήσεις για μια εβδομάδα τη ζωή ενός καλλιτέχνη ποιον θα επέλεγες και γιατί;

Νομίζω θα ήθελα να ζήσω τη ζωή κάποιου θρυλικού καλλιτέχνη στην εποχή των 80s.

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 5 χρόνια (σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο);

Εύχομαι να είμαι υγιής, να συνεχίζω να κάνω όνειρα, να θέτω νέους στόχους και να τους πραγματοποιώ. Ένα βήμα την φορά.

https://www.instagram.com/p/C1idM4bIZKR/

Είναι η κιθάρα η καλύτερή σου φίλη;

Είναι η μία και μοναδική γυναίκα της ζωής μου! (γελάει).

Ποιες είναι οι μουσικές σου επιρροές;

Αρχικά οι μουσικές επιρροές μου ήταν κυρίως της rock και της pop κουλτούρας. Μεγαλώνοντας, άρχισα να εκτιμώ περισσότερο το ελληνικό λαϊκό τραγούδι και να επηρεάζομαι και να μαθαίνω από αυτό. Νομίζω όμως ότι η μουσική είναι κοινή για όλους.

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το «Μεσ’ Στα Μάτια» με την υπογραφή του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ένα πολύ αισθαντικό κομμάτι. Μίλησέ μας για αυτή τη συνεργασία.

Ήταν μεγάλη χαρά για μένα και τιμή η συνεργασία μου με το Μιχάλη Χατζηγιάννη καθώς είναι ένας καλλιτέχνης τον οποίο θαυμάζω και εκτιμώ απεριόριστα. Όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα. Από το πρώτο κιόλας άκουσμα, λάτρεψα το κομμάτι και μπήκαμε στο στούντιο του Κωνσταντίνου Παντζή και το ηχογραφήσαμε. Το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό.

Ξεχωρίζεις κάποιο κομμάτι σου και αν ναι ποιο;

Νομίζω το αγαπημένο μου τραγούδι από τη δισκογραφία μου είναι το «Αν Ήμουν Θάλασσα», σε στίχους Νίκου Μωραΐτη και μουσική Νίκου Μερτζάνου. Το κομμάτι αυτό με άγγιξε από την πρώτη στιγμή που το είπα και χαίρομαι ιδιαίτερα που το αγάπησε πολύ και ο κόσμος.

Αν σε περιέγραφες με 5 λέξεις ποιες θα ήταν αυτές;

Θα με χαρακτήριζα εξωστρεφή, αυθόρμητο, ερωτικό, αισιόδοξο και ρεαλιστή.

https://www.instagram.com/reel/C3Tc52WMu7x/

Τι να περιμένουμε από εσένα στο άμεσο μέλλον;

Νέες συνεργασίες, νέα τραγούδια και -που ξέρετε;- μπορεί να με δείτε και κάπου αλλού, εκτός από τη σκηνή. Μείνετε συντονισμένοι, τα καλύτερα έρχονται.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved