Θα πάρεις δώρο στο αγόρι ή την κολλητή σου; Διάλεξέ το με βάση το ζώδιό τους

Φέτος τα Χριστούγεννα δεν μπορεί να πάει τίποτα λάθος με τα δώρα των αγαπημένων σου ανθρώπων, αρκεί να ακολουθήσεις τις... αστρολογικές οδηγίες!

Για τις λάτρεις της αστρολογίας, οι προβλέψεις και τα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου είναι κάτι που μας ακολουθεί σε καθετί στη ζωή μας, από συμβουλές σχέσεων μέχρι φιλίας. Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν φέτος τα Χριστούγεννα συμβουλευόσουν την αστρολογία και για να αγοράσεις τα δώρα των αγαπημένων σου ανθρώπων;

Ανεξάρτητα από το πόσο δεμένη είσαι με τους φίλους ή το αγόρι σου και πόσο καλά τους ξέρεις, η αγορά του κατάλληλου δώρου είναι κάτι που αγχώνει τις περισσότερες από εμάς - εκτός κι αν μας έχουν πει ακριβώς τι θέλουν για τα Χριστούγεννα!

3 zodiac

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω ποιο nail art σου ταιριάζει

Για να μην αγχωθείς ή να μη θες να «ανοίξει η γη να σε καταπιεί» όταν ξετυλίξουν το δώρο σου και μια απογοήτευση «ζωγραφιστεί» στο πρόσωπό τους, το ζώδιό τους μπορεί να σε βοηθήσει και να αποτελέσει τον απόλυτο οδηγό για τις αγορές σου!

xristoygenniatika dora 2

Πάμε, λοιπόν, να δούμε αναλυτικά ποια είναι τα ιδανικά δώρα για κάθε ζώδιο!

Κριός

Ο Κριός κυβερνάται από τον ατρόμητο και δραστήριο πλανήτη του Άρη, γεγονός που εξηγεί την περιπετειώδη και ανταγωνιστική φύση του. Οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, πάντα θέλουν να κερδίζουν και να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Αν θέλεις να κάνεις έναν Κριό χαρούμενο, αγόρασέ του ένα κομψό φόρεμα/πουκάμισο ή ένα διακοσμητικό για το γραφείο του. Μπορείς, επίσης, να τους κάνεις δώρο μια συνδρομή στο γυμναστήριο ή ένα smartwatch, τα οποία μπορούν να προσελκύσουν την ανταγωνιστική και εργατική προσωπικότητά τους.

Ταύρος

Το ζώδιο του Ταύρου κυβερνάται από την Αφροδίτη, που είναι ο πλανήτης της ομορφιάς και της αγάπης. Ως εκ τούτου, οι Ταύροι λατρεύουν τα λουλούδια, επομένως μπορείς να του πάρεις ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα ή ένα φυτό εσωτερικού χώρου. Ένα καλό άρωμα, μια μέρα στο σπα ή ένα απαλό, υπέροχο μπουρνούζι αποτελούν επίσης υπέροχες επιλογές δώρου Χριστουγέννων.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας και της διανόησης. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Δίδυμοι αγαπούν το στυλό και το χαρτί, επομένως θα εκτιμούσαν ένα ακριβό στυλό ή ένα ημερολόγιο. Οι Δίδυμοι μπορεί, επίσης, να είναι αδηφάγοι αναγνώστες που λατρεύουν να ταξιδεύουν και να εξερευνούν τον κόσμο γύρω τους. Ένα σακίδιο πλάτης ή ένα ταξιδιωτικό βιβλίο θα ήταν ένα τέλειο δώρο για αυτούς.



Καρκίνος

Για τους Καρκίνους, το σπίτι τους είναι το Άλφα και Ωμέγα. Τους αρέσει η μαγειρική και θα εκτιμούσαν ένα καλό τηγάνι ή μια δωροκάρτα για το σούπερ μάρκετ. Ένα υπέροχο δώρο για το Καρκινάκι θα μπορούσε, επίσης, να είναι ένα προσωποποιημένο άλμπουμ φωτογραφιών.

Λέων

Ο Λέων που αγαπά να τραβά την προσοχή όλων, κυβερνάται από τον ήλιο, δηλαδή «το κέντρο του σύμπαντος». Τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο... ζουν για να εντυπωσιάζουν και να κάνουν τους πάντες να μιλούν για αυτούς. Οι κορυφαίες επιλογές για δώρο Χριστουγέννων; Εντυπωσιακά ρούχα ή φανταχτερά προϊόντα ομορφιάς. Όσο πιο υπερβολικό, τόσο ιδανικότερο για εκείνους!

Παρθένος

Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Παρθένου κυβερνώνται από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, επομένως το μυαλό τους δουλεύει συνεχώς! Ένα βιβλίο με σταυρόλεξα ή μια σειρά από βιολογικά προϊόντα ομορφιάς, θα ήταν το τέλειο δώρο για εκείνους.



Ζυγός

Όπως ο Ταύρος, έτσι και ο Ζυγός κυβερνάται επίσης από την αισθησιακή Αφροδίτη. Τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, θα σε αγαπούσαν λιγάκι παραπάνω αν τους αγόραζες μια μεταξένια μπλούζα ή μαξιλαροθήκη. Οι Ζυγοί εκτιμούν όλα τα όμορφα πράγματα, επομένως ένα ζευγάρι κομψά σκουλαρίκια ή ένα έργο τέχνης, θα ήταν επίσης καλές επιλογές δώρου. Κάτι ακόμα που θα τους ξετρέλαινε είναι μια συνδρομή στο Spotify ή το Apple Music, καθώς πολλοί Ζυγοί αφιερώνουν τη ζωή τους στην τέχνη ή τη μουσική.

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις τα κατάλληλα δώρα και για τα υπόλοιπα ζώδια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα Φιλαράκια: Ποιος χαρακτήρας της διάσημης σειράς είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

Let's play! Ποια πριγκίπισσα της Disney είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

3 ζώδια που μπορείς να εμπιστευτείς και 3 που δεν θα τους πεις ποτέ το μυστικό σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved