Πες μου το ζώδιό σου να σου πω ποιο nail art σου ταιριάζει

Τώρα τα ζώδια θα μας τα πουν…όλα!

Η αλήθεια είναι ότι ασχολούμαι αρκετά με τα ζώδια και μ’ αρέσει να ψάχνω διάφορα θεματάκια για να δω τι ταιριάζει στο κάθε ζώδιο και τι όχι! Ψάχνω για ζήλιες, για αγάπες, για χωρισμούς, αλλά σήμερα είπα να κάνω τη διαφορά και να ψάξω τα ζώδια και από τη μεριά της ομορφιάς.

Σε πληροφορώ ότι βρήκα πολύ ωραία πραγματάκια, αλλά ένα μου έκανε το κλικ και μου φάνηκε πραγματικά ενδιαφέρον. Έτσι, αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σου. Σκέφτηκα ότι εκεί που κάθεσαι και χαζεύεις στο κινητό, στον ελεύθερο σου χρόνο μπορεί να ήθελες να μάθεις ποιο nail art είναι ιδανικό για εσένα σύμφωνα με το ζώδιό σου!

nine perl

#PearlNails: Τη Δευτέρα θέλουμε λάμψη και περλέ μανικιούρ (+10 για να διαλέξεις)

Σκέψου επίσης ότι μπορεί από τα σχέδια που θα δεις παρακάτω και για τα υπόλοιπα ζώδια να εμπνευστείς και γενικότερα να πάρεις μια ιδέα από διάφορα μανικιούρ. Πάμε να δούμε λοιπόν ποιο μανικιούρ ταιριάζει σε σένα, σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Αιγόκερως (22 Δεκ.-19 Ιαν.): Τάση γαλλικού μανικιούρ στο πλάι

Ως Αιγόκερως, πιθανότατα λατρεύεις να παρακολουθείς τις τελευταίες τάσεις. Τι αντιστοιχεί σε σένα; Το γαλλικό μανικιούρ με πλάγια γραμμή. Είναι ένα κλασικό μανικιούρ, αλλά ταυτόχρονα πολύ ιδιαίτερο!

https://www.instagram.com/p/B3heJCnAK12/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υδροχόος (20 Ιαν.-18 Φεβ.): Φιλιγκράν γαλλική τάση στα νύχια

Το "φιλιγκράν" γαλλικό μανικιούρ είναι μια άλλη εναλλακτική του κλασικού σχεδίου, αλλά λίγο πιο πρωτοποριακή!

Ιχθείς (19 Φεβ.-20 Μαρτίου):

Το milk-bath nail-art trend έγινε για τις αγαπημένες μας Ιχθύες. Ένα ρομαντικό μανικιούρ που σίγουρα θα λατρέψεις!

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου): Chrome Nail-Art Trend

Είναι δύσκολο να βρεις ένα μανικιούρ αρκετά δροσερό, ώστε να είναι η υπογραφή σου, Κριέ! Ωστόσο, η τάση στα νύχια με χρωματιστούς τόνους είναι για σένα και θα σε απογειώσει. Για να κάνεις την εμφάνιση ακόμα πιο funky, τόλμησε να κάνεις και ένα σχέδιο ίσως σκουρόχρωμο.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου): Smoky Nail-Art Trend

Το smoky nail-art trend είναι ένα δυνατό μανικιούρ που κάνει statement, και ταιριάζει με την εξίσου τολμηρή προσωπικότητά σου. Το μανικιούρ αυτό θα σε πάει σε άλλο level.

https://www.instagram.com/p/CVSlSG1gSVk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου): Celestial Nail-Art Trend

Ως Δίδυμος που είσαι αγαπάς την ευελιξία και απολαμβάνεις να νιώθεις ελεύθερη. Και τι είναι πιο απελευθερωτικό από το να κοιτάς τα χέρια σου και να βλέπεις έναν μίνι γαλαξία;

Καρκίνος (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου): Y2K Nail-Art Trend

Ως Καρκίνος, πιθανότατα ονειρεύεσαι τις παλιές καλές εποχές, όπως τη δεκαετία του '90 και τις αρχές της δεκαετίας του 2000 τακτικά. Εντάξει, μπορεί τότε να μη ζούσες, όμως σίγουρα ξέρεις πολλά για εκείνη την εποχή και -αν κρίνω από το ζώδιό σου και τα άστρα- σου αρέσει. Για να ικανοποιήσεις αυτή τη νοσταλγική λαχτάρα, δοκίμασε την τάση Y2K nail-art.

via GIPHY

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου): Kawaii Nail-Art Trend

Ως Λέων, είσαι πολύ τολμηρή. Η τάση Kawaii nail-art, η οποία μπορεί να είναι υπερβολική για μερικούς ανθρώπους, είναι η σωστή επιλογή για σένα.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου): Nail-Art Trend με χρυσές λεπτομέρειες

Σου αρέσει ο μινιμαλισμός, οπότε το να δοκιμάσεις κάποια πιο extreme τάση στα νύχια δεν θα είναι αυτό που πραγματικά σε αντιπροσωπεύει . Αντιθέτως, η τάση με χρυσές λεπτομέρειες στα νύχια είναι μια τέλεια επιλογή.

via GIPHY

Libra (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου): Glitter French Nail-Art Trend

Οι Ζυγοί είναι συχνά εξωστρεφείς και φιλικοί. Ένα μανικιούρ που ενσαρκώνει αυτή τη φιλικότητα, όπως το Glitter French Nail-Art Trend, το οποίο θα θα εντυπωσιάσει τους πάντες όταν το δουν, φτιάχτηκε για σένα.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου): Animal-Print Nail-Art Trend

Ευφάνταστος! Αυτή η λέξη μόνο μπορεί να περιγράψει έναν Σκορπιό. Δεν είσαι από αυτούς που ακολουθούν τις τάσεις, εκτός κι αν πιστεύεις πραγματικά ότι ταιριάζει με την προσωπικότητά σου. Η τάση του animal print είναι ακριβώς αυτή που σε αντιπροσωπεύει.



Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου): Nail Art Trend Green-Jade

Ως Τοξότης, απολαμβάνεις πράγματα που σου επιτρέπουν να συνδέεσαι με τον εαυτό σου. Το Green-Jade nail art είναι εξαιρετική επιλογή. Κι αυτό, γιατί η πέτρα από την οποία εμπνέεται αποπνέει ηρεμία, που είναι ακριβώς αυτό που συχνά αναζητάς.



Τρέξε στην gallery για να δεις τα nail art!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20 nails trends που θα κυριαρχήσουν τον χειμώνα - Δοκίμασέ τα από τώρα!

Το καφέ είναι το χρώμα του χειμώνα! 10 καφέ nail art για να διαλέξεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved