Τα Φιλαράκια: Ποιος χαρακτήρας της διάσημης σειράς είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

Εσύ ποιος ρόλος λες να είσαι από την αγαπημένη μας τρελοπαρέα; 

Πίσω στη δεκαετία του '90, κάθε θαυμαστής των Friends απολάμβανε να ταυτίζεται με τον αγαπημένο του ρόλο. Ήσουν κι εσύ ένα κορίτσι λίγο σνομπ, όπως η Monica ή ίσως μια fashionista όπως η Rachel; Ένας γκαφατζής Ross ή ένας κωμικός σαν τον Chandler; Ακόμη και σήμερα, που η σειρά είναι εκτός αέρα για χρόνια, οι θαυμαστές εξακολουθούν να λατρεύουν να μαντεύουν ποιος χαρακτήρας από την αγαπημένη τους σειρά θα ήταν!

Ένας τρόπος για να το κάνεις είναι απλώς μια απλή σύγκριση προσωπικοτήτων φυσικά, αλλά μπορείς επίσης να δεις ποιος από τους φίλους αυτής της τρελής παρέας μοιάζει περισσότερο με… το ζώδιό σου! Αυτά δεν είναι απαραίτητα τα ζώδια των χαρακτήρων.

«Friends» μου, πάμε να δούμε ποιος χαρακτήρας από Τα Φιλαράκια είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου!

disney princess8

Let's play! Ποια πριγκίπισσα της Disney είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

Κριός - Mike

Ο Mike μπορεί να μην ήταν σημαντικός χαρακτήρας, αλλά ήταν ένας ήσυχος, και πολύ αγαπημένος ήρωας της σειράς. Ο σύζυγος της Φοίβης ήταν ένας δικηγόρος που παραιτήθηκε για να γίνει μουσικός και ήταν τόσο «υπέροχα παράξενος» όσο η ίδια η Φοίβη. Οποιοσδήποτε Κριός, πιθανότατα θα ήταν ένας Mike στην παρέα.

https://www.instagram.com/p/CNu0Kf_nsEA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι μας κάνει να το καταλάβουμε αυτό; Έγινε δικηγόρος και μετά επιτυχημένος πιανίστας, δεν φοβήθηκε να είναι διαφορετικός, δημιουργικός και παθιασμένος.

Ταύρος - Gunther

Εάν είσαι Ταύρος, μπορεί κάλλιστα να μοιάζεις περισσότερο με τον Gunther, και παρόλο που δεν ανήκει στη βασική ομάδα, εξακολουθεί να είναι ένα σημαντικό μέλος της σειράς. Ο Gunther ενσωματώνει πολλά χαρακτηριστικά του Ταύρου. Του αρέσει η ρουτίνα του και είναι χαρούμενος εκεί που βρίσκεται, και γενικά είναι ένα αρκετά χαλαρό και ήρεμο άτομο. Δεν φαίνεται καν τόσο στενοχωρημένος με το πώς τον αντιμετωπίζει η παρέα μερικές φορές! Ωστόσο, μπορεί να ζηλέψει λίγο... όπως και ο Ταύρος!

Δίδυμοι - Chandler Bing

Ο πρώτος από τους έξι μεγάλους της παρέας που μας αρέσει πολύ είναι ο Chandler Bing και αν είσαι Δίδυμος, πιθανότατα έχεις πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον αστείο της ομάδας. Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για την εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ και είναι εξαιρετικοί αφηγητές... αλλά είναι επίσης ένα ζώδιο που αποζητά την αγάπη και θέλει απλώς την έγκριση.

https://www.instagram.com/p/CSww1XDB7fA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Chandler χρησιμοποιεί συχνά τα αστεία του για να καλύψει τις ανασφάλειές του και να προσπαθήσει να κάνει τους ανθρώπους να τον συμπαθήσουν, πράγμα που το κάνουν και οι Δίδυμοι!

Καρκίνος - Carol

Ο Καρκίνος είναι άκρως περιποιητικό ζώδιο και αν υπάρχει ένας χαρακτήρας στο «Friends» που πραγματικά το ενσαρκώνει, αυτή είναι η Carol.



Είναι ευγενική και στοργική με τον Ross και με πολλούς από τη «συμμορία», παρόλο που πραγματικά δεν χρειάζεται να είναι, και είναι επίσης έξυπνη και δίνει εξαιρετικές συμβουλές. Τέτοιος Καρκίνος!

Λέων - Janice

Η Janice είναι το είδος του χαρακτήρα που είτε θα πιστεύεις ότι είναι πολύ υποτιμημένος είτε είναι απίστευτα ενοχλητικός... αλλά σε κάθε περίπτωση, αν είσαι Λέων, πιθανότατα έχει κάτι κοινό μαζί σου! Είναι γενναιόδωρη, στοργική και πιστή, τόσο πολύ που αυτή και ο Chandler είναι ξανά και ξανά μαζί, «βασικά σε όλη τη σειρά τους βλέπουμε μία μαζί, μία χώρια». Είναι πάντα έτοιμη να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, και αυτή η συγχωρητική φύση είναι πολύ… Λέων, αλλά το να είναι λίγο υπερβολικό για κάποιους μπορεί να είναι επίσης χαρακτηριστικό Λέοντα!

Παρθένος - Monica Geller

Αν υπήρχε μια Παρθένος στα Φιλαράκια, αυτή σίγουρα ήταν η Monica Geller. Ήταν πολύ περιποιητική και ήθελε πάντα να είναι η οικοδέσποινα. Λάτρευε τις λίστες, την οργάνωση, τον καθαρισμό και τον έλεγχο... και αυτά είναι ξεκάθαρα χαρακτηριστικά της Παρθένου!



Ζυγός - Rachel Green

Η Rachel πιθανότατα θα ήταν Ζυγός, το ζώδιο που είναι κοινωνικό, του αρέσει να φλερτάρει και να περιποιείται τον εαυτό του.

https://www.instagram.com/p/CJ6YwTKhkXW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όταν μπήκε για πρώτη φορά στη παρέα, την είδαμε να είναι κακομαθημένη και επιπόλαιη (χαρακτηριστικά που ίσως είναι τα χειρότερα του Ζυγού), αλλά μεγάλωσε και μπόρεσε να κάνει καριέρα από την εκτίμησή της για το στυλ και την ομορφιά (και αυτή η δημιουργικότητα και η αγάπη για την ομορφιά είναι επίσης ένα χαρακτηριστικό του Ζυγού). Είναι κοινωνική, διασκεδαστική και πολύ…τρελή! Γι ’αυτό την αγαπάμε εξάλλου!

Σκορπιός - Joey Tribiani

Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για το πάθος τους, και αν υπάρχει κάτι για το οποίο ο Joey ήταν γνωστός πάνω από όλα, ήταν το πάθος του… για το αντίθετο φύλο. Είναι το τέλειο παράδειγμα αυτού του ζωδίου, ως κάποιος που αποζητά την αγάπη, που βάζει τα πάθη του πάνω από τη διάνοιά του και που μπορεί να έχει έντονη προσωπικότητα. Ωστόσο, ο Joey έχει επίσης τα γλυκά και διασκεδαστικά χαρακτηριστικά του Σκορπιού.



Τοξότης - Nora Bing

Η Nora Bing (η μαμά του Chandler) μπορεί να μην είχε μεγάλο ρόλο στο σίριαλ, αλλά είναι τόσο υπέροχο παράδειγμα Τοξότη που σίγουρα έπρεπε να τη συμπεριλάβουμε στη λίστα. Ήταν μια αισιόδοξη, θετική, διασκεδαστική προσωπικότητα που λάτρευε τα ταξίδια (και πάντα είχε τα βιβλία της για να περνάει υπέροχα)...

Ήταν όμως και λίγο…«αναίσθητη», βασική πτυχή του κάθε Τοξότη. Ποιος μπορεί να ξεχάσει πόσο ενθουσιασμένοι ήταν οι « Friends» όταν την είδαν, και πώς ντρόπιασε λιγάκι τον Chandler χωρίς ευαισθησία και μετά φίλησε τον Ross!

Αιγόκερως - Ross Geller

Αν είσαι Αιγόκερως, μπορεί να είσαι απλά ένας Ross Gellar. Είναι σίγουρα ένας από τους πιο προσεκτικούς και συνετούς της παρέας, που σκέφτεται πάντα μπροστά. Είναι ακόμα πιο προνοητικός από τη Monica, γιατί αν και της άρεσε να οργανώνει, δεν υπολόγιζε τα χρήματά της όπως εκείνος (άρχισε να αποταμιεύει με την πρώτη του δουλειά)!

https://www.instagram.com/reel/CH9CKNUHy_z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ωστόσο, ο Ross μπορεί επίσης να ήταν λίγο γκρινιάρης και δραματικός όταν δεν τα κατάφερνε... και αυτό μπορεί να είναι ένα χαρακτηριστικό του Αιγόκερου.

Υδροχόος - Phoebe Buffay

Τελευταίο μέλος της συμμορίας και ποιο άλλο ζώδιο θα μπορούσε να είναι η Phoebe εκτός από Υδροχόος; Είναι η πιο χύμα της παρέας, ένας ονειροπόλος, συναισθηματικός άνθρωπος που είναι θετικός, ευαίσθητος και συχνά συναισθηματικά φορτισμένος.

Ιχθύς - Erica

Τέλος, ερχόμαστε στους Ιχθύες και στην Erica, τη βιολογική μητέρα των παιδιών του Chandler και της Monica. Μπορεί να είναι δευτερεύων χαρακτήρας, αλλά είναι Ιχθύς όσο δεν πάει. Είναι αισιόδοξη και ιδεαλίστρια, αλλά και λίγο αφελής. Λατρεύει να βλέπει τα καλύτερα στους ανθρώπους, ακριβώς όπως ένας Ιχθύς.



Ποιος χαρακτήρας είσαι τελικά;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω ποιο nail art σου ταιριάζει

3 ζώδια που μπορείς να εμπιστευτείς και 3 που δεν θα τους πεις ποτέ το μυστικό σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved