3 ζώδια που μπορείς να εμπιστευτείς και 3 που δεν θα τους πεις ποτέ το μυστικό σου

Δεν είναι άξια εμπιστοσύνης όλα τα ζώδια!

Ενώ σε ορισμένους φίλους μπορούμε να εμπιστευτούμε όλα τα μυστικά μας, υπάρχουν και εκείνοι που -πώς να το κάνουμε τώρα -με την εχεμύθεια δεν τα πάνε και πολύ καλά. Τι είναι αυτό άραγε που κάνει ένα άτομο να είναι τόσο άξιο εμπιστοσύνης σε σημείο που μπορείς να του «ανοίξεις την ψυχή σου» ή αντιθέτως κατευθείαν να αντιληφθείς ότι στο συγκεκριμένο άτομο δεν μπορείς να εμπιστευτείς το πρόβλημα σου γιατί θα σε προδώσει;

Η απάντηση θα μπορούσε να βρίσκεται στο ζώδιο. Μεταξύ μας, όσο στην πλάκα και να παίρνουμε μερικές φορές τα ζώδια, μπορεί στην πραγματικότητα να ευθύνονται για κάποιες πτυχές που έχει η προσωπικότητά μας.

Είσαι Τοξότης; Σε ποια ζώδια θα βρεις φίλους και σε ποια... φύγε μακριά

Παρακάτω, σου έχω συγκεντρώσει τα ζώδια που μπορείς να εμπιστευτείς με κλειστά τα ματιά για να πεις τον πόνο σου, αλλά και τα ζώδια που πρέπει να φύγεις μακριά και να μην τα εμπιστευτείς ποτέ, για το δικό σου καλό…Let’s see!

3 ζώδια που μπορούν να κρατήσουν το μυστικό σου

#1.Σκορπιός (22 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Οι Σκορπιοί είναι πραγματικά ένα από τα πιο δυναμικά ζώδια που στην πραγματικότητα μπορείς να βασιστείς πάνω τους και να τους εμπιστευτείς ό.τι θες .

Ένας εσωστρεφής, ήσυχος και μυστηριώδης Σκορπιός δεν θα προδώσει ποτέ το μυστικό σου (εκτός βέβαια αν τον προδώσεις εσύ, εκεί φίλη μου βρες μέρος να κρυφτείς!).

6 keimeno

Γενικότερα, στους Σκορπιούς δεν αρέσει ούτε να προδίδουν, ούτε να τους προδίδουν και θα είναι πάντα εκεί για σένα, να σε ακούσουν και να προσπαθήσουν να σε συμβουλεύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αλλά όπως σου προανέφερα, μην τον προδώσεις ούτε εσύ ποτέ, γιατί εκεί θα μάθεις και την «κακή πλευρά» του Σκορπιού.

#2.Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Όπως οι Σκορπιοί, έτσι και οι Ιχθύες είναι ένα ευαίσθητο ζώδιο στο οποίο μπορείς να βασιστείς και να αναζητήσεις παρηγοριά σε ένα τυχόν πρόβλημα που έχεις.

keimeno 3 3

Ως γνωστόν, οι Ιχθύες είναι ανιδιοτελείς και μπορούν κυριολεκτικά να συμπαρασταθούν στο πρόβλημά σου, να κάνουν τα πάντα για σένα. Γι' αυτό να είσαι προσεκτική με αυτά τα γλυκά ψαράκια και να μην τα εκμεταλλευτείς.

#3.Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Οι Λέοντες είναι εξαιρετικά πιστοί και έμπιστοι φίλοι. Μερικές φορές, περιγράφονται λανθασμένα ως εμμονικοί με τον εαυτό τους, αλλά στην πραγματικότητα ενδιαφέρονται περισσότερο για τους άλλους ανθρώπους παρά για τον ίδιο τους τον εαυτό.

keimeno 2

Οι άνθρωποι που είναι δίπλα τους είναι τυχεροί. Ο Λέων είναι ένας καλός φίλος που αν χάσεις στο μέλλον, μπορεί να το μετανιώσεις ! Όπως και οι Σκορπιοί, έτσι και οι Λέοντες, αν δεν τους προδώσεις, δεν θα σε προδώσουν ποτέ!

3 ζώδια που δεν μπορούν να κρατήσουν το μυστικό σου

#1.Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ως φιλόσοφοι του ζωδιακού κύκλου, οι Τοξότες ασχολούνται λιγότερο με τα γεγονότα και περισσότερο με την αλήθεια. Θέλουν να «φτάσουν στο βάθος». Αυτοί οι ζωντανοί, έντονοι και χαρισματικοί άνθρωποι είναι γνωστοί για τις δεξιότητές τους στην αφήγηση και αγαπούν να υπερβάλλουν και να ενισχύουν το δράμα.



Να είσαι επιφυλακτική λοιπόν όταν τους λες κάτι προσωπικό για σένα το οποίο δεν θες να μαθευτεί γιατί η αλήθεια είναι…ότι δεν είναι και από τα πιο εχέμυθα ζώδια που υπάρχουν.

#2.Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι είναι οι «κουτσομπόληδες» του ζωδιακού κύκλου, οπότε φυσικά δεν μπορούν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό. Ο κυβερνήτης πλανήτης τους είναι ο Ερμής - ο αγγελιαφόρος - και αυτό θέλουν να κάνουν... να μεταφέρουν πληροφορίες!

two GAL

Αν και είναι η ζωή των πάρτι, δεν πρέπει να περιλαμβάνονται στον προγραμματισμό οποιασδήποτε μεγάλης έκπληξης. Δεν είναι ότι θέλουν να το καταστρέψουν για όλους, απλώς τους αρέσει να παίζουν με τους δικούς τους κανόνες. Ναι, είναι προσεκτικοί με πληροφορίες που είναι σοβαρές, αλλά αν το θέμα είναι πιο αστείο, τότε θα το διασκεδάσουν!

#3.Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Οι Παρθένοι κυβερνώνται επίσης από τον επικοινωνιακό πλανήτη Ερμή και αγαπούν τρελά το φαγητό. Όπως οι Ιχθύες, οι Παρθένοι τείνουν να εμπλέκονται πολύ στη ζωή των άλλων ανθρώπων. Αλλά ενώ οι Ιχθύες μπορεί συχνά να είναι πολύ ανιδιοτελείς, οι Παρθένοι μπορεί να είναι σε υπερβολικό βαθμό.



Εάν πρόκειται να σε βοηθήσουν, θα το κάνουν με τον δικό τους τρόπο. Και αν κάνεις το λάθος να αντισταθείς στο σχέδιο ενός Παρθένου, είναι βέβαιο ότι θα αποκαλύψει το μυστικό σου και το πόσο λάθος χειρίστηκες τα πράγματα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved