Ο μήνας του πιο #not ζωδίου έφτασε: 3 λόγοι για να αγαπήσεις έναν Δίδυμο και 3 για να τον μισήσεις

Το πιο αλλοπρόσαλο, για πολλούς, ζώδιο του ζωδιακού, έχει γενέθλια και αυτά είναι τα χαρακτηριστικά τους. Στο δικό σου χέρι είναι αν θα τους αγαπήσεις ή όχι.

Οι Δίδυμοι, το πιο αμφιλεγόμενο και ίσως παρεξηγημένο ζώδιο από τα 12 του ζωδιακού έχει τον γενέθλιο μήνα του από τις 21 Μαΐου έως τις 21 Ιουνίου.

Βασικά χαρακτηριστικά

Η ζωή των Διδύμων είναι η αλήθεια πως χαρακτηρίζεται από μια διαρκή εναλλαγή διαθέσεων, απόψεων, συμπεριφορών, προσώπων και καταστάσεων. Παράλληλα, η ρουτίναείναι ο χειρότερος εχθρός τους με αποτέλεσμα να είναι πάντοτε έτοιμοι για νέες περιπέτειες και ενδιαφέροντες πειραματισμούς. Επιπλέον, εξαιτίας της μεταβλητής τους ιδιότητας, αλλά και της δυαδικής τους υπόστασης, πέφτουν συχνά σε αντιφάσεις, με αποτέλεσμα να κατηγορούνται από πολλούς για διπροσωπία ενώ το γεγονός ότι διχάζονται ανάμεσα στον καλό και τον κακό τους εαυτό, τους φέρνει αντιμέτωπους με έντονες εσωτερικές συγκρούσεις, που τις πιο πολλές φορές εκδηλώνονται με τη μορφή αναποφασιστικότητας ή ακόμη και ψυχολογικών διακυμάνσεων.

3 λόγοι για να τους λατρέψεις

- Τους θαυμάζεις για το μυαλό τους


Δύσκολα θα γνωρίσεις Δίδυμο για τον οποίο δεν θα σκεφτείς ότι είναι πανέξυπνος. Κάτι η πνευματώδης φύση κι η φιλομάθειά τους, κάτι που ξέρουν να το «πουλάνε», οι Δίδυμοι μπορούν να σ’ αφήσουν με το στόμα ανοιχτό σε μια κουβέντα και ξέρουν πώς να σε κάνουν να κρέμεσαι απ’ τα χείλη τους όταν αγορεύουν –γιατί, ναι, κάποια στιγμή θα αγορεύσουν. Είναι γνήσιοι συλλέκτες γνώσεων και περιπετειών κι αυτό τους κάνει φοβερά γοητευτικούς και ελκυστικούς, αλλά και πολύ κοινωνικούς. Πού και πού μπορεί να φλυαρήσουν λίγο παραπάνω, να «δειχτούν» περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται και να περιαυτολογήσουν, όμως, τους συγχωρούμε, γιατί έχουν στόφα δασκάλου και ρήτορα.

- Ένας Δίδυμος δεν είναι ποτέ βαρετός


Κουραστικός ίσως. Εξυπνάκιας ίσως. Πολύ θεατρικός μπορεί. Όμως βαρετός, ποτέ! Οι Δίδυμοι ξέρουν να τραβούν τα βλέμματα και να γίνονται πρωταγωνιστές. Είναι άνθρωποι πνευματώδεις και με πηγαίο χιούμορ από εκείνους που σε κάνουν συχνά να σκέφτεσαι «Τι ωραίος τύπος!». Γι’ αυτό και αντιπαθούν βαθιά τους ανιαρούς ανθρώπους και τους αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι.

- Είναι μάστορες στο φλερτ


Κατ’ αρχάς οι Δίδυμοι είναι τύποι εγκεφαλικοί. Θέλγονται περισσότερο από το μυαλό και τον δυναμισμό κάποιου παρά από την εμφάνισή του. Τρελαίνονται για το φλερτ και το παιχνίδι και τα φιλιά είναι το αγαπημένο τους σπορ. Θα «κάνουν ματάκια», θα μοιράσουν πονηρά χαμόγελα και κοπλιμέντα και θα κάνουν εύκολα την καρδούλα σου να σκιρτήσει.

3 λόγοι για να τους μισήσεις

- Kαταστρέφουν τις σχέσεις τους

Δεν πολυσκέφτονται πριν μιλήσουν, σαν να μη νοιάζονται για τα συναισθήματα του άλλου. Κατά βάθος είναι καλά παιδιά, αλλά δεν έχουν «φίλτρο» μεταξύ μυαλού και γλώσσας, γι’ αυτό και πληγώνουν κόσμο εύκολα.

- Είναι κλειστοί χαρακτήρες

Ο δισταγμός τους να ανοιχτούν στους άλλους. Δεν μπορούν να ανοίξουν την καρδιά τους εύκολα, έτσι είναι φτιαγμένοι και το ξέρουν.

- Ελλιπείς απόψεις

Και κυρίως το ότι αρνούνται να αφήσουν τους άλλους να τους διαφωτίσουν – ακόμη κι αν ξέρουν ότι αυτά που γνωρίζουν… «μπάζουν», θα αρνηθούν από περηφάνια να τους κάνει κάποιος άλλος «μάθημα».

Διάσημοι που είναι Δίδυμοι

Όσο κι αν τους προτιμάς ή όχι, αρκετοί διάσημοι είναι Δίδυμοι στο ζώδιο.

Δες μερικούς από αυτούς στην gallery που ακολουθεί:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved