Zodiac signs: Εσύ γνωρίζεις ποιο είναι το power color σου σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Μήπως είναι το κόκκινο, το μπλε ή το ροζ;

Χμμ... Yποψιαζόμαστε πως είσαι από τους ανθρώπους, που δεν μπορούν να ξεκινήσουν την ημέρα τους, αν δεν διαβάσουν πρώτα το ωροσκόπιό τους, ώστε να είναι προετοιμασμένοι για το τι θα αντιμετωπίσουν εντός της ημέρας. Άλλωστε, τα ζώδια μπορούν να μας βοηθήσουν να εξηγήσουμε και να αιτιολογήσουμε συμπεριφορές των άλλων, αλλά και δικά μας προσωπικά χαρακτηριστικά, όπως και ενοχλητικές ιδιορρυθμίες.

Γνωρίζεις, όμως, ότι έχεις το δικό σου Power Color; Η κάθε απόχρωση φέρει μια διαφορετική ενέργεια, δόνηση και συχνότητα και βάσει αυτής μπορείς να βελτιώσεις ορισμένα στοιχεία του ζωδιακού σου κύκλου και να εξελιχθείς ακόμα περισσότερο στην καθημερινότητά σου. Είσαι έτοιμη να το ανακαλύψεις;

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω τι φίλη είσαι - 2 ζώδια που δεν κάνουν εύκολα φιλίες

Ποια είναι η απόχρωση που σου ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Κριός: Κόκκινο

Ο Κριός είναι παθιασμένος, γεμάτος αυτοπεποίθηση, φλογερός και πάντα έτοιμος για την επόμενη πρόκληση, που θα εμφανιστεί στον δρόμο του. Η κόκκινη απόχρωση τον βοηθά να νιώθει δυνατός και θαρραλεός.

Ταύρος: Ροζ

Ένας Ταύρος ξέρει να απολαμβάνει την πολυτέλεια, όσο κανένας άλλος. Κάθε περίσταση είναι μια ευκαιρία αυτοφροντίδας και εορτασμού της ύπαρξής του, για αυτό και το ροζ του προσφέρει τη γαλήνη, την αρμονία, την αγάπη και την ευχαρίστηση, που έχει ανάγκη.

Δίδυμος: Κίτρινο

Η γοητευτική φύση του Διδύμου, η ευφυία, η κοινωνικότητα και η δυνατότητα συνομιλίας μαζί τους για ώρες, ή ακόμα και ημέρες ολόκληρες, τον καθιστά ακαταμάχητο. Το φωτεινό κίτρινο χρώμα ταιριάζει με την αισιοδοξία, τη θετικότητα και τα χαμόγελα που σκορπά στους γύρω του.

Καρκίνος: Ασημένιο

Οι συμπονετικοί και περιποιητικοί Καρκίνοι πραγματικά τα νιώθουν όλα! Τους κυβερνά η Σελήνη, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το ότι το ιδανικό χρώμα για εκείνους είναι το ασημί.

Λέων: Χρυσό

Οι Λέοντες τραβούν την προσοχή με τη δραματικότητα, αλλά και τη λάμψη τους. Έτσι, το χρυσό δε θα μπορούσε να ταυτιστεί καλύτερα με κανένα άλλο ζώδιο πέραν αυτού.

Παρθένος: Πράσινο

Ένας Παρθένος είναι ευτυχισμένος, όταν βοηθά και συμβουλεύει τον περίγυρό του, οργανώνει τον χώρο του και ηρεμεί μέσω της καθαριότητας. Έτσι, το πράσινο συμβάλλει στην ψυχική του σταθερότητα, προωθώντας την προσωπική του ανάπτυξη και εξέλιξη.

Ζυγός: Γαλάζιο

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της ισορροπίας, προσπαθεί να δει και τις δυο όψεις ενός ζητήματος, του αρέσει να καλοπερνά, αλλά είναι πάντοτε αγχωμένος. Επομένως, το γαλάζιο θα τον ηρεμήσει και θα τον βοηθήσει να βρει τη γαλήνη, που λαχταρά.

Σκορπιός: Μαύρο

Ο εκλεπτυσμένος και δυναμικός Σκορπιός σε σαγηνεύει με τη μυστικοπάθειά του. Με τη μαύρη απόχρωση εντείνει το μυστήριο και κάνει τους άλλους να «βασανίζονται», για να ανακαλύψουν τι πραγματικά σκέφτονται.

Τοξότης: Πορτοκαλί

Ο Τοξότης αποτελεί την κοινωνική πινελιά του ζωδιακού κύκλου, μαζί με τους Διδύμους, προχωρώντας πάντα στην επόμενη περιπέτεια, χωρίς σταματημό. Το πορτοκαλί του ταιριάζει «γάντι», καθώς αποπνέει χαρά, φρεσκάδα, αυθορμητισμό, αλλά και παρορμητικότητα.

Αιγόκερως: Καφέ

Οι σταθεροί, φιλόδοξοι Αιγόκεροι είναι πειθαρχημένοι και προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. Λόγω αυτών των χαρακτηριστικών το χρώμα που τους ταιριάζει είναι το γήινο καφέ.

Υδροχόος: Μπλε

Ένας Υδροχόος εστιάζει περισσότερο στο δάσος παρά στο δέντρο, κοιτάζει συνολικά μια κατάσταση και δεν εστιάζει μεμονωμένα σε ανούσιες λεπτομέρειες. Το μπλε τον εμπνέει να γίνει καλύτερος, αλλά και να εξελίξει ακόμα περισσότερο τον κόσμο γύρω του, μετατρέποντάς τον σε ένα ομορφότερο μέρος.

Ιχθύς: Μωβ

Ο ονειροπόλος Ιχθύς τείνει να πετάει στα σύννεφα, πυροδοτεί τη φαντασία του κάθε λίγο και λιγάκι και δεν προσγειώνεται ποτέ στον πλανήτη Γη. Έτσι, το μωβ αποτελεί τη «μούσα» του και τον συντροφεύει στα πλάνα, που ονειρεύεται και σχεδιάζει για το μέλλον του.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved