Πες μου το ζώδιό σου να σου πω τι φίλη είσαι - 2 ζώδια που δεν κάνουν εύκολα φιλίες

Τα άστρα μίλησαν για ακόμη μια φορά.

Το ζώδιό σου λέει πολλά την προσωπικότητά σου, ακόμα κι αν εσύ ακόμα αγνοείς κάποια από τα χαρακτηριστικά της. Όλα όσα σου αρέσουν, όλα όσα απεχθάνεσαι, τα ενδιαφέροντά σου και οι άνθρωποι που θέλεις κοντά σου δέχονται επιρροές από τον αστρολογικό σου χάρτη.

Οι αστρολόγοι τονίζουν ότι όπως συμβαίνει με τον έρωτα έτσι και στη φιλία υπάρχει μεγαλύτερη συμβατότητα μεταξύ συγκεκριμένων ζωδίων του ζωδιακού κύκλου. Δεν είναι τυχαίο πως αρκετοί φίλοι σου ανήκουν στην ίδια ομάδα, με την χημεία μεταξύ σας να είναι εμφανής. Σε αυτή τη ζωή δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους και αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση κακό.

2 ζώδια που δεν κάνουν εύκολα φιλίες

1) Αιγόκερως

Μια φίλη Αιγόκερως θα σας δώσει εξαιρετικές συμβουλές και πρακτική υποστήριξη όταν έχετε δυσκολίες, θα σας συστήσει σε χρήσιμους ανθρώπους, θα σας βγάλει έξω για δείπνο, για να σας φτιάξει το κέφι. Σε ανταπόδοση, θέλει να μπορεί να υπολογίζει σε σας για το ίδιο είδος υποστήριξης.

Star System: Οι Αιγόκεροι, οι Ζυγοί και άλλα 2 γενναία ζώδια που πρέπει να ανακαλύψεις

2) Καρκίνος

Είναι το πιο κλισέ από όλα τα ζώδια. Οι Καρκίνοι είναι πιστοί και προστατευτικοί και γίνονται εύκολα η ψυχή οποιασδήποτε κοινωνικής ομάδας εντάσσονται. Αν και φημίζονται για την ευαισθησία τους, είναι αξιόπιστοι και αφοσιωμένοι δεν βάζουν εύκολα νέα άτομα στον κύκλο τους. Ο Καρκίνος έχει αδερφικές φιλίες, σταθερές και μακροχρόνιες. Αγαπά τους φίλους του ως τα βαθιά του γεράματα, τρέχει γι' αυτούς και απαιτεί αποκλειστικότητα.

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved