Πώς θα καταφέρεις να μειώσεις το άγχος με βάση το ζώδιό σου

Τα ζώδια έχουν τη λύση για όλα κάποιες φορές. Ναι, ακόμη και για το άγχος.

Σίγουρα, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει άγχος σε κάποια φάση της ζωής του! Το άγχος ξεκινά από έναν μαθητή και φτάνει ακόμη και στις μεγαλύτερες ηλικίες. Όμως, με όλα αυτά που ακούμε τριγύρω, με την επικαιρότητα, με τις δυσκολίες που υπάρχουν και διαφορά άλλα, πώς μπορούμε να ξεφύγουμε από το άγχος και το στρες;

Πολλοί λένε πως αν πάμε μια εκδρομή για δυο μέρες ή αν απλώς αφήσουμε λίγο το κινητό στην άκρη, η ψυχολογία μας θα αλλάξει! Θα φύγουμε από την πίεση και την κούραση της καθημερινότητάς μας και θα αλλάξουμε παραστάσεις. Θα πάρουμε καθαρό αέρα και θα έχουμε σε παύση κάποιες σκέψεις μας που μπορεί να μας απασχολούν.

The Kissing Booth Effect: Τι φιλί σου (του) αρέσει ανάλογα με τα ζώδια

Μπορεί να σου ακούγεται απίθανο, αλλά και η αστρολογία, μπορεί να μας κατευθύνει με κάποιον τρόπο που δεν έχουμε φανταστεί! Πάμε να δούμε πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις έστω και λίγο το άγχος ανάλογα με το ζώδιό σου!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός έχει μονίμως μια περηφάνια που τον κάνει να μην δείχνει αν έχει άγχος ή όχι. Όμως, όσο περνάει ο καιρός, οι «ρωγμές» θα αρχίζουν να φαίνονται. Σε αυτή την περίπτωση, ένας Κριός μπορεί να αποφύγει πολλά προβλήματα με ανθρώπους που αγαπά και δεν έρχεται σχεδόν ποτέ σε αντιπαράθεση με κάποιον. Ωστόσο, αν έρθει η στιγμή που θα γίνει το ξέσπασμα, καλό θα ήταν, πριν φτάσει σε αυτό το σημείο, να πάρει μια βαθιά αναπνοή, να χαλαρώσει και ο χρόνος θα τον βοηθήσει να δει τα πράγματα πιο καθαρά.

stress5.jpg

ΤΑΥΡΟΣ

Η εργατική φύση των Tαύρων το;yς επιτρέπει να αναλαμβάνουν πολλή δουλειά χωρίς να διαμαρτύρονται γι' αυτό! Όμως, έρχεται h στιγμή για τον Tαύρο αλλά και για τους άλλους που αγγίζει τα όριά του και εξαντλείται. Το καλύτερο που μπορεί να κάνει ένας Tαύρος για να αποφύγει το άγχος είναι ένα ζεστό μπάνιο με άλατα, ένα μασάζ ή μια βόλτα στη φύση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο καλύτερος τρόπος για να αποβάλει το άγχος ένας Δίδυμος είναι να απελευθερώσει όλα του τα συναισθήματα. Δηλαδή, να γράψει ό,τι νιώθει σε ενα ημερολόγιο ή να λέει αυτά που πρέπει κάθε φορά που θα νιώθει πίεση. Αν αυτό το κάνουν, τότε τους φεύγει το άγχος σχεδόν στο 100%. Άλλωστε, είναι ένα από τα πιο επικοινωνιακά ζώδια και γι' αυτό μπορούν άνετα να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος προτιμά να κρύβει τα συναισθήματά του! Οι Καρκίνοι είναι οι άνθρωποι που θα λύσουν τα προβλήματά τους μόνοι τους κυρίως μέσω της χαλάρωσης και της ξεκούρασης. Ο Καρκίνος βρίσκει την ηρεμία του όταν τη χρειάζεται, μακριά απο φασαρίες.

stress6.jpg

ΛΕΩΝ

Σίγουρα ειναι ενα απο τα ζώδια που θα επιλέξει να δείξει ότι έχει άγχος! Οι Λέοντες βγάζουν το «δράμα» τους αργότερα ιδίως αν δεν θέλουν να τους ακούσει κανείς. Αν κανένας δεν δώσει σημασία στον Λέοντα, τότε τα συναισθήματά του θα κάνουν… πάρτυ! Ωστόσο, καλό θα ήταν ο Λέων να βρει ένα άτομο εμπιστοσύνης που θα τον ακούει και θα μπορεί να του μιλά όταν θα αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνήθως οι Παρθένοι μπορούν να διαχειριστούν το άγχος τους όσο και αν είναι. Κυρίως, μέχρι να εξαντληθεί η υπομονή τους! Ένας σωστός τρόπος για να διαχειριστεί ένας Παρθένος το άγχος του είναι να θέτει όρια. Ο Παρθένος λέει συχνά όχι σε πράγματα που δεν του ταιριάζουν και γι' αυτό μπορεί να αποφεύγει αρκετές απογοητεύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός ζει μέσα στην αρμονία! Όταν, όμως, υπάρχουν οι στιγμές που δεν είναι καλά, βρίσκει δύναμη και αποφασιστικότητα για να κάνει τα πράγματα καλύτερα. Και επειδή ειναι αρκετά κοινωνικός, σε τέτοιες περιπτώσεις θα προτιμήσει να βγει με τους φίλους του χωρίς όμως να σημαίνει αυτό ότι θα μπορέσει να λύσει τα προβλήματά του. Όμως, θα το κάνει για να γελάσει και για να χαλαρώσει έστω και λίγο.

Συνέχισε στην gallery για να διαβάσεις και για τα υπόλοιπα ζώδια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved