Let's play! Ποια πριγκίπισσα της Disney είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ηρθε η ώρα να μάθεις ποιο ζώδιο αντιπροσωπεύει η κάθε μία από τις αγαπημένες μας πριγκίπισσες!

Η Disney έχει «γεννήσει» πολλές πριγκίπισσες. Από γενναίες όπως η Mulan και η Merida έως τις πιο ήρεμες και καλόκαρδες, όπως η Χιονάτη και η Σταχτοπούτα, η κάθε μια είναι μοναδική με τον δικό της τρόπο!

Αν και τα περισσότερα από αυτά βασίζονται μόνο σε παραμύθια και ορισμένες από τις προσωπικότητές τους είναι πολύ εξωπραγματικές, υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά, που μπορεί κανείς να διαλέξει από κάθε πριγκίπισσα και ίσως να ταυτιστεί μαζί τους.

12zodiac

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω ποιο nail art σου ταιριάζει

Ώρα για παιχνίδι

Συχνά ακούω, ότι ο χαρακτήρας κάποιου μπορεί να συσχετιστεί με το ζώδιο, και σκέφτηκα ότι θα ήταν διασκεδαστικό να παίξουμε λίγο και να δούμε με ποια πριγκίπισσα της Disney μοιάζεις περισσότερο.

https://www.instagram.com/p/CUz0dtDFEM2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι χαρακτήρες της Disney και ιδιαίτερα οι πριγκίπισσες της Disney συνεχίζουν να ασχολούνται με τις δικές τους ιστορίες και έχουν τις δικές τους μοναδικές προσωπικότητες. Υπάρχουν δώδεκα επίσημες πριγκίπισσες της Disney από κλασικά παραμύθια, όπως η Ariel στη Μικρή Γοργόνα και η Jasmine στον Aladdin, αλλά υπάρχουν και νέες πριγκίπισσες που προστίθενται κάθε χρόνο, όπως η Tiana από το The Princess and the Frog και η Moana.

Έφτασε λοιπόν η ώρα να μάθεις πια πριγκίπισσα είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου. Let’s play!

Σκορπιός – Έλσα

Η Έλσα είναι μια πριγκίπισσα της Disney και τελικά, βασίλισσα στην ταινία Frozen και έχει παρόμοια προσωπικότητα με την προσωπικότητα του Σκορπιού. Η Έλσα έπρεπε να κρατήσει μυστικές τις δυνάμεις της για όλη της τη ζωή, ειδικά από την αδερφή της Άννα, γιατί φοβόταν ότι θα πληγώσει τους ανθρώπους που αγαπά.

Η Έλσα είναι ένας πολυμήχανος, παθιασμένος και γενναίος χαρακτήρας όταν απελευθερώνεται και αφήνει όλο το άγχος και τα μυστικά της.

Τοξότης – Άννα

Η Άννα είναι η νεότερη πριγκίπισσα και αδερφή της Έλσας στο Frozen και έχει μια προσωπικότητα παρόμοια με την προσωπικότητα του Τοξότη. Είναι ένας ιδεαλιστής χαρακτήρας καθώς θέλει όλα να πάνε τέλεια για εκείνη και την αδερφή της και είναι γενναιόδωρη με τα υπάρχοντά της και το σπίτι της αλλά και με τους ανθρώπους της πόλης.

Αν και η Άννα προσπαθεί πολύ να διαχειριστεί τον αυθορμητισμό της, η αλήθεια είναι ότι δεν τα καταφέρνει πολύ και αυτή είναι και η γοητεία της. Δεν μπορεί να κρύψει τίποτα από την προσωπικότητά της ακόμα κι αν καταλήξει να πει το λάθος πράγμα ή να ντροπιάσει λίγο τον εαυτό της.

Ταύρος – Τιάνα

Η αποφασιστικότητα των Ταύρων σε συνδυασμό με την πρακτικότητά τους είναι δύο παράγοντες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία τους. Η πριγκίπισσα Τιάνα ταιριάζει απόλυτα σε αυτήν την προαναφερθείσα περιγραφή. Καθ' όλη τη διάρκεια της ταινίας, δεσμεύτηκε να εξοικονομήσει χρήματα για να φτιάξει το δικό της εστιατόριο, όπως ονειρευόταν ο πατέρας της. Την είδαμε να κάνει δύο δουλειές.



Είτε φτιάχνει λουκουμάδες για τον Mardi Gras είτε συμφωνεί να φιλήσει τον βάτραχό της που στην πραγματικότητα ήταν ο πρίγκιπας Naveen, η Tiana φρόντισε να βγάλει αρκετά χρήματα για να εκπληρώσει το όνειρό της. Αυτό αναδεικνύει το υλιστικό της χαρακτηριστικό, κάτι που την κάνει παρόμοια με τους Ταύρους.

Κριός – Merida

Οι Κριοί συνήθως τείνουν να είναι οι πρώτοι που ενεργούν με τη θαρραλέα και αυθόρμητη φύση τους, χωρίς να δίνουν χρόνο στον εαυτό τους να σκεφτούν πρώτα. Ομώνυμη με τον τίτλο της ταινίας, Brave, η πριγκίπισσα Merida είναι πολύ γενναία.



Από το να σκαρφαλώνει στους ψηλότερους βράχους μέχρι να ρίχνει βέλη καθώς καβαλούσε το άλογό της στο πυκνό δάσος, η Merida λατρεύει τις περιπέτειες. Ωστόσο, η παρορμητική της φύση οδήγησε τελικά τη μητέρα και τα αδέρφια της να μετατραπούν σε αρκούδες. Συνδυάζοντας όλα αυτά, η Merida είναι σίγουρα ένα παράδειγμα του ζωδίου της φωτιάς, του Κριού.

Δίδυμοι – Σταχτοπούτα

Ως το πρώτο ζώδιο του αέρα στη σειρά των ζωδίων, οι Δίδυμοι είναι πολύ ζωηροί και φιλικοί. Παρόλο που έχει τόση δουλειά να κάνει, η Σταχτοπούτα φαίνεται πάντα ευδιάθετη. Επιπλέον, υπάρχει ένας μύθος ότι το σύμβολο αυτού του ζωδιακού κύκλου είναι δίδυμο επειδή διπλασιάστηκε για να ανταπεξέλθει στη ροή εργασίας του, κάτι με το οποίο μπορεί να σχετίζεται η Σταχτοπούτα λόγω όλης της δουλειάς που την αναγκάζει να κάνει η κακιά μητριά της και οι κόρες της.



Η Σταχτοπούτα ζητά την άδεια από τη θετή μητέρα της να παρευρεθεί στον χορό και στος τέλος της ταινίας τη βλέπουμε να καταφέρνει να δοκιμάσει το γοβάκι ζητώντας το η ίδια από τους φρουρούς. Αυτό μας δείχνει ότι είναι πρόθυμη να παλέψει για τα όνειρά της, ενώ είναι και εύγλωττη.

Καρκίνος – Άριελ

Το πρώτο πράγμα που πιθανώς έρχεται στο μυαλό κάποιου όταν σκέφτεται το ζώδιο Καρκίνος είναι το καβούρι, ένα ζώο που μπορεί να υπάρχει σε γη και νερό. Εκτός από αυτή την ομοιότητα, ο χαρακτήρας της γοργόνας πριγκίπισσας Άριελ την κάνει επίσης Καρκίνο. Είναι πολύ συναισθηματική και αγαπητή σε όλους.

https://www.instagram.com/reel/CVlKDxlj0EG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επιπλέον, λέγεται ότι χρειάζεται χρόνος για να καταλάβουν οι άλλοι τους ανθρώπους αυτού του ζωδίου, λόγω της παράξενης συμπεριφοράς που έχουν μερικές φορές. Ομοίως, ο πατέρας της Άριελ δεν καταλάβαινε την αγάπη της για τον Πρίγκιπα Έρικ, αλλά την αντιλαμβανόταν μόνο ως πεισματάρα και ανίδεη. Με όλους αυτούς τους προαναφερθέντες τρόπους, οι άνθρωποι αυτού του ζωδίου μπορούν να σχετίζονται με την Άριελ.

Λέων – Μοάνα

Με τον βασιλιά της ζούγκλας, λιοντάρι, ως σύμβολο του ζωδιακού κύκλου, οι Λέοντες είναι σπουδαίοι ηγέτες, και γνωστοί για τα παθιασμένα, αισιόδοξα και προστατευτικά χαρακτηριστικά τους. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Moana έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, που την κάνουν αρκετά ίδια με τους Λέοντες.

Ως δυνητική ηγέτης της φυλής της, η Moana πέρασε τον ωκεανό παρ’ όλους τους κινδύνους που κρύβονταν εκεί. Ήταν θετική ότι θα ήταν σε θέση να επαναφέρει τη βλάστηση στη γη της συνεχίζοντας την προσπάθειά της να επιστρέψει στην καρδιά της θεάς Τε Φίτι που είχε καταληφθεί από τον ημίθεο Μάουι. Όπως η Moana, έτσι και οι Λέοντες είναι αισιόδοξοι.

Παρθένος – Γιασμίν

Οι Παρθένοι έχουν την τάση να θέτουν υψηλούς στόχους για τον εαυτό τους, για τους οποίους εργάζονται σκληρά ώστε να τους εκπληρώσουν. Στοχεύουν επίσης στην τελειότητα. Ομοίως, η πριγκίπισσα Jasmine λέει ότι προετοιμάζεται σε όλη της τη ζωή να αναλάβει το βασίλειο μετά τον πατέρα της.



Δεδομένου ότι γνωρίζει καλά ότι ο νόμος της Άγκραμπα δεν της επιτρέπει να γίνει σουλτάνος, εκπαιδεύτηκε γιατί δείχνει τους υψηλούς στόχους που θέτει στον εαυτό της. Η άποψή της «στόχος ψηλά, φτάσε σε μεγάλα ύψη» την κάνει να μοιάζει με Παρθένο.

Ζυγός – Χιονάτη

Δεδομένου ότι οι Ζυγοί είναι εξαιρετικά κοινωνικοί και καλοί ακροατές, κάνουν εύκολα πολλούς φίλους. Ομοίως, η Χιονάτη ήταν πολύ γοητευτική και έκανε εύκολα φιλία με τα ζώα και τους επτά νάνους στο δάσος.



Ακόμη και ο γκρινιάρης, που ήταν επιφυλακτικός μαζί της στην αρχή, άρχισε να βρίσκει τη Χιονάτη γοητευτική με τον καιρό. Αν και είναι πολύ μικρή, ήξερε πώς να επιβιώνει στο δάσος βοηθώντας τους 7 φίλους της. Δείχνει ότι είναι από τη φύση της έξυπνη, όπως και οι Ζυγοί. Ως εκ τούτου, οι Ζυγοί μοιάζουν αρκετά με τη Χιονάτη.

Σκορπιός – Ραπουνζέλ

Οι Σκορπιοί είναι γνωστό ότι είναι αποφασιστικοί και επίμονοι, και μια πριγκίπισσα που έχει και τις δύο αυτές ιδιότητες είναι η Ραπουνζέλ. Το εκπέμπει ο τρόπος που βγαίνει έξω από τον πύργο για να δει «τα φαναράκια» όπως έλεγε, στα γενέθλιά της. Παρά τη συνεχή απόρριψη της ψεύτικης μητέρας της, εκείνη βρήκε τον τρόπο για εκπληρώσει επιτέλους το όνειρό της.

via GIPHY

Οι άνθρωποι κάτω από αυτό το ζώδιο έχουν στρατηγική και το γεγονός ότι η Ραπουνζέλ πήρε την τσάντα του Flynn Rider για να πάρει αυτό που θέλει το αποδεικνύει αυτό. Για όλα αυτά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, οποιοσδήποτε κάτω από αυτό το ζώδιο του νερού μπορεί να συσχετιστεί με τη Ραπουνζέλ.

Τοξότης – Μουλάν

Οι Τοξότες είναι γνωστό ότι είναι θαρραλέοι και περιπετειώδεις. Δεδομένου ότι η Mulan είναι μια πολεμίστρια πριγκίπισσα, είναι αυτονόητο ότι είναι ατρόμητη και ταιριάζει απόλυτα με τον Τοξότη. Σε αντίθεση με άλλες πριγκίπισσες, δεν περίμενε τον πρίγκιπά της. Η Μουλάν δεν ενθουσιάστηκε με την ιδέα να παντρευτεί. Ομοίως, στους ανθρώπους αυτού του ζωδίου δεν αρέσει και πολύ η δέσμευση.

https://www.instagram.com/p/CWtGtQUBJlv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αντίθετα, όταν ο βασιλιάς διέταξε κάθε οικογένεια να στείλει έναν άνδρα να πολεμήσει στον στρατό, η Μουλάν πήγε με γενναιότητα στη θέση του άρρωστου πατέρα της. Όλα τα παραπάνω την κάνουν μια τυπική Τοξότη.

Αιγόκερως – Ποκαχόντας

Οι Αιγόκεροι είναι υπεύθυνοι, πρακτικοί και ευαίσθητοι. Είναι αυτοδύναμοι άνθρωποι που ακολουθούν την καρδιά τους. Ομοίως, η ιθαγενής Αμερικανίδα πριγκίπισσα Ποκαχόντας αποφάσισε να ακολουθήσει το περιστρεφόμενο βέλος στα όνειρά της.

via GIPHY

Αντί να επιλέξει τον πόλεμο, η Ποκαχόντας αποφάσισε να βοηθήσει τον Τζον Σμιθ, τον οποίο οι άνθρωποί της έβλεπαν ως απειλή. Η ήρεμη και συγκεντρωμένη φύση της τη βοήθησε επίσης να πάρει καλύτερες αποφάσεις. Επιπλέον, ο τρόπος που προσπαθεί να σταματήσει τον πόλεμο δείχνει την ευαίσθητη και διεκδικητική της φύση. Συνδυάζοντας όλα αυτά, οι Αιγόκεροι μπορούν να δουν πολλά από τον εαυτό τους στην Ποκαχόντας.

Υδροχόος – Μπελ

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο του αέρα που συνδέεται με τη φιλικότητα και την ανιδιοτέλεια. Από αυτή την άποψη, η Μπελ όχι μόνο έγινε φίλη με όλους εκείνους τους ανθρώπους που μετατράπηκαν σε αντικείμενα, αλλά ήταν επίσης αρκετά ταπεινή ώστε να μείνει στο κάστρο του Τέρας και να κάνει ό,τι μπορούσε για να τους βοηθήσει. Βοήθησε ακόμη και το Τέρας που κυριολεκτικά συνέλαβε και τον πατέρα της αλλά και εκείνη.

via GIPHY

Οι άνθρωποι κάτω από αυτό το ζώδιο αγαπούν επίσης την ανεξαρτησία τους και η Belle είναι κάποια που της άρεσε να διαβάζει πολλά βιβλία και… μόνη της. Με όλους αυτούς τους τρόπους, οι Υδροχόοι και η Γαλλίδα Πριγκίπισσα Μπελ μοιάζουν αρκετά.

Ιχθύς – Aurora

Ιχθύς, ένα ζώδιο που σχετίζεται με την καλοσύνη, την ανιδιοτέλεια και την κοσμικότητα. Αυτές οι τρεις λέξεις περιγράφουν επίσης τέλεια την πριγκίπισσα Aurora. Είναι πολύ προσεκτική και συμπαθητική με τις τρεις νεράιδες που ζουν μαζί της και την προστατεύουν από την Maleficent.

Οι άνθρωποι κάτω από αυτό το ζώδιο του νερού είναι επίσης ρομαντικοί, κάτι που αποδείχθηκε όταν η Aurora είδε τον πρίγκιπά της και του τραγούδησε «σε έχω δει, στο όνειρο ήμασταν μαζί». Σίγουρα λοιπόν η αγαπημένη μας ωραία κοιμωμένη ταυτίζεται με τους ιχθύες!



Εσύ ποια πριγκίπισσα είσαι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

3 ζώδια που μπορείς να εμπιστευτείς και 3 που δεν θα τους πεις ποτέ το μυστικό σου

Είσαι Τοξότης; Σε ποια ζώδια θα βρεις φίλους και σε ποια... φύγε μακριά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved